Menu Sluiten

Workshop Plantentafeltjes

24,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Kunnen de plantjes op jouw vensterbank of tafel wel wat extra’s gebruiken? Tijdens deze workshop Plantentafeltjes maak je twee supermooie plantentafeltjes.
Op Creative Life, dagelijks om 10.15 uur

De onderdelen voor de plantentafeltjes zijn al voor je uit Hollands populierenhout voorgesneden, jij maakt er zelf de prachtige tafeltjes van. Je bent zo’n 10-15 minuten zoet, daarna moeten de tafeltjes nog zo’n 15 minuten drogen. Je kunt het hout blank laten, maar je mag ze ook schilderen in een kleur van jouw keuze!

Deze superschattige plantentafels geven straks een gezellige twist aan jouw interieur. Dutch design van duurzaam hout, door jou gemaakt.

Tijden

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:
Vrijdag 13 november om 10.15 uur
Zaterdag 14 november om 10.15 uur
Zondag 15 november om 10.15 uur

Materialen

De tafeltjes zijn gemaakt van duurzaam, fsc gekeurd populieren multiplex.

Tijdens de workshop maak je beide modellen van deze schattige plantentafel. Na montage hebben de tafeltjes de volgende maten:
Klein: 8,7 x 8,7 cm en 6,2 cm hoog.
Groot: 8,7 x 8,7 cm en 10 cm hoog.

Houtmoed zorgt dat alle materialen en benodigd gereedschap aanwezig zijn bij de workshop, zoals houtlijm, kwasten en schuurpapier.

Pssssst….

Heb je vorig jaar die supergave workshop Vaas H3 M gemist? Je kunt er ook voor kiezen om deze te maken, in plaats van de tafeltjes, tijdens deze workshop. Voor dezelfde prijs! Geef dan in de opmerkingen aan dat je liever met Vaas H3 aan de slag gaat.

De zelf-te-maken tafeltjes zijn ook los te koop op Creative Life, voor 19 en 15 euro per stuk. Door jouw deelname aan deze workshop bespaar je dus een tientje! En raak je na de workshop zo verslaafd dat je er meer wilt? Dan kun jij als workshopdeelnemer extra tafeltjes kopen, met maarliefst 5 euro korting per stuk.

Wist je dat..?

…Deze vrolijke tafeltjes superleuk te combineren zijn met de vilten hoezen van Houtmoed, en met de superleuke pannenkoekenplant die je kunt maken tijdens een workshop van Viltbloemist?
…De plantentafeltjes binnenkort ook verkrijgbaar zijn in een zelfmaakpakket voor thuis? Jouw eigen mini-workshop in een doosje!

Datum

Vrijdag 13 november om 10.15 uur, Zaterdag 14 november om 10.15 uur, Zondag 15 november om 10.15 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Plantentafeltjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *