Menu Sluiten

kleinigheidje You Rock

 2,95

Met dit leuke kleinigheidje laat je papa weten hoeveel je van hem houdt! Schrijf een lieve boodschap op de stoere kaart, eventueel nog een fles whiskey toevoegen en klaar 🙂

  • Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • Unieke ansichtkaart met een knipoog
  • Recycled papier & herbruikbare ijsklontjes

Papa, you rock! Weet jij even niet meer wat je papa dit jaar moet geven? Heeft hij alles al wat z’n hartje begeert? Geef dan een onverwacht kadootje. Dit leuke kleinigheidje You Rock bijvoorbeeld! Een lieve kaart waar je een mooie boodschap op kwijt kan, komt met twee herbruikbare ijsklontjes. Zo verkoelt het papa’s favoriete drankje wel, maar verdunt het niet. Even afwassen en ze kunnen weer hopla de vriezer in!

Specificaties

De ansichtkaart is A6 formaat
Unieke houtmoed illustratie
Gedrukt op 300 grams gerecycled papier
Achterzijde van de kaart is lichtgeel met adresregels
2 herbruikbare ijsklontjes, kunststof met water

De ijsklontjes worden verpakt in een zilverkleurig papieren kadozakje met de kaart er los bij. Direct een kadootje dus! Ideaal als kleinigheidje wanneer je niet weet wat je papa geven moet. Je hoeft alleen maar een fles van zijn favoriete sterke drank toe te voegen en je maakt er een heerlijke vaderdag van.

Tip!

De ijsklontjes zijn herbruikbaar. Ze zijn gevuld met bronwater. Leg ze in de vriezer en klaar! Het handige van deze ijsklontjes is dat ze het drankje wel koelen, maar niet waterig maken. Geef er een fles van papa’s favoriete drank bij en je vaderdagkado is compleet.

Groter kado?

Wil je papa nog wat meer verwennen? Kies dan voor de uitgebreide set als vaderdag cadeau, samengesteld in samenwerking met Interior Delights! Een set met twee prachtige glazen, vier ijsklontjes en twee zwarte onderzetters erbij. De onderzetters en de ijsklontjes zijn dan als aparte kadootjes ingepakt in bij elkaar passende zakjes.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “kleinigheidje You Rock” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *