Menu Sluiten
kadootjes voor iemand die alles al heeft

De feestdagen komen er aan! Een tijd van geweldige sfeer, gezellige lichtjes en… stress! Want verzin maar eens kadootjes voor iemand die alles al heeft! Aaaargh. Paniek!

Maar gelukkig: panieken hoeft nu niet meer. Haal adem, ontspan, pak een cappuccino en geniet van de rust. Want Houtmoed biedt jou een unieke selectie aan kerstkaarten, woonaccessoires en geweldige items om zelf te maken – in prijsklassen voor elke portemonnee! Hieronder vind je fijne categoriën, voor ieder wat wils.

Verkikkerd op materialen?

Woonaccessoires van Houtmoed zijn gemaakt van eerlijke materialen en met een uniek design. Een origineel, handgemaakt en duurzaam kado van Houtmoed ~ dat vind je nergens anders.
Met deze mooie woonaccessoires en ansichtkaarten steel jij harten en tover je een lach op het gezicht van de ontvanger. Neus lekker rond in de verschillende categoriën. Het volledige productaanbod vind je op de shoppagina. Veel struinplezier!

Voor de echte liefhebbers

Nog steeds geen inspiratie, en kun je nergens iets unieks vinden onder een tientje? Of zit iemand in quarantaine en heb je geen idee wat je dan moet geven?
Ook in onderstaande categoriën vind je de leukste en mooiste kadootjes voor iemand die alles al heeft. En voor de last minute shoppers ook een handige categorie met digitale producten. Zo ga je zelfs op kerstavond nog voorbereid de feestdagen in!

Als je met de handen in het haar zit…

En heb je nog steeds geen inspiratie? Dit is de Top 20 van 2020: de meest verkochte woonaccessoires op een rij. Wie weet zit daar iets voor je bij!

Kerstkaartjes

Liever je kadootje per post versturen? Doe er dan zo’n fijne kerstkaart bij!

Af en toe vrolijke inspiratie in je mailbox? Meld je nu aan voor Vrolijke Inspirerende Post en ontvang om de week de fijnste nieuwtjes, verrassende deals of een superleuke gratis printable.

Aanmelden voor Vrolijke Inspirerende Post