Menu Sluiten

Af en toe blijheid in je mailbox ontvangen?

Twee keer per maand verstuur ik op vrijdagmiddag de Vrolijke Inspirerende Post {VIP}. Een goed begin van het weekend! Met nieuwtjes, unieke deals en af en toe een printbaar kadootje. Te beginnen met dit superleuke papieren vaasje! 🙂

Na het invullen van dit formulier ontvang je een mail waarmee je je inschrijving nog even moet bevestigen. Dit voorkomt dat iemand per ongeluk jouw mailadres gebruikt.

Wanneer je bevestigd hebt, ontvang je een bericht met link naar het gratis PDF bestand. Even opslaan, printen en je kunt heerlijk aan de slag!

het leukste bij houtmoed:

Velden met een * zijn verplicht. Je verjaardag hoef je alleen maar in te vullen wanneer je het leuk vindt om op die feestelijke dag een extraatje te krijgen!

Je ontvangt eerst een bevestigingse-mail zodat ik zeker weet dat jij degene bent die zich aanmeldt. Wanneer je daarin je aanmelding definitief maakt, ontvang je zo snel mogelijk de printable!
De bevestigingsmail niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid even je spambox!

Print de PDF op stevig papier (200 tot 250 grams), snijd uit, en schuif de delen in elkaar. Klaar is jouw vaasje! Je kunt deze leukerd op twee manieren neerzetten: met de bolling trots naar boven, of gezellig naar onder. Of print er twee, dan hoef je niet te kiezen 😉

Hergebruik een klein glazen flesje en je kunt ook kleine verse bloempjes in dit vrolijke vaasje plaatsen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een flesje van vitamine D druppeltjes.

Laat je me weten hoe jouw vaasjes geworden zijn? Heel veel creëerplezier en tot mails 🙂

papieren vaasje maken met houtmoed bij eigen huis en tuin lekker leven

Vrolijke Inspirerende Post is de gezellige nieuwsbrief van Houtmoed.

Je ontvangt deze ongeveer twee keer per maand.

Uitschrijven is altijd mogelijk, daarvoor zit er een link in elke mail verwerkt. En wil je je gegevens inzien of aanpassen? Ook dat kun je gewoon zelf regelen. Zo houd jij de volledige controle over wat je in je mailbox krijgt. En dat is een fijn idee.

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.