Menu Sluiten

Af en toe blijheid in je mailbox ontvangen?

Dat kan! Twee keer per maand verstuur ik op vrijdagmiddag de Vrolijke Inspirerende Post {VIP}. Een goed begin van het weekend! Vol met de leukste nieuwtjes, unieke deals en af en toe een gratis printable. Te beginnen met die superleuke papieren bloemen, waarmee je de lente in huis haalt 🙂

Na het invullen van dit formulier ontvang je een mail waarmee je je inschrijving nog even moet bevestigen. Dit voorkomt dat iemand per ongeluk jouw mailadres gebruikt.

Wanneer je bevestigd hebt, ontvang je een bericht met link naar het gratis PDF bestand. Even opslaan, printen en je kunt heerlijk aan de slag!

Velden met een * zijn verplicht. Je verjaardag hoef je alleen maar in te vullen wanneer je het leuk vindt om op die feestelijke dag een extraatje te krijgen!

Je ontvangt eerst een bevestigingse-mail zodat ik zeker weet dat jij degene bent die zich aanmeldt. Wanneer je daarin je aanmelding definitief maakt, ontvang je zo snel mogelijk de printable!
De bevestigingsmail niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid even je spambox!

Laat je me weten hoe jouw bloemen geworden zijn? Heel veel creëerplezier en tot mails 🙂

Zo vouw je de delen om tot bloemblaadjes

Vrolijke Inspirerende Post is de gezellige nieuwsbrief van Houtmoed.

Je ontvangt deze ongeveer twee keer per maand.

Uitschrijven is altijd mogelijk, daarvoor zit er een link in elke mail verwerkt. En wil je je gegevens inzien of aanpassen? Ook dat kun je gewoon zelf regelen. Zo houd jij de volledige controle over wat je in je mailbox krijgt. En dat is een fijn idee.