Menu Sluiten

Verrassend: met Vaas H3 varieer je je suf!

maak zelf vaas h3

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Een kunstwerkje om te zien: Vaas H3. H3 als in H tot de derde, want deze wil je hebben, hebben, hebben! En ja, ik ben bevooroordeeld 😉
Er zijn echt zoveel manieren waarop je de Vaas H3 kunt stylen, dat er steeds meer H3-fans bij komen! Met Vaas H3 varieer je op zóveel manieren, laatst kwam ie al als een lego bloemen vaas voorbij. Daarom een blog helemaal in het teken van de medium variant van deze vrolijke vaas.

In Vaas H3 kun je een klein flesje plaatsen, zodat je er verse bloemen in kunt laten stralen. Maar ook voor kunstbloemen is deze mooie vaas ideaal! Een blog vol inspiratie, van bloemen die géén water nodig hebben.

Lego Bloemen Vaas

Vaas H3 is geschikt als lego bloemen vaas

Wanneer je Houtmoed op instagram volgt, ben je ze al een paar keer tegengekomen! Lego Bloemen. Omdat ik ze zelf zo geweldig vindt, maar ook omdat ik daar niet alleen in ben 🙂 Zo geweldig om te zien hoe vaak het boeket al langskwam in de vaas, en ook de losse rozen. Heb jij ze al in huis? Dan is Vaas H3 Medium een fijne metgezel voor jouw legobloeiers. Wat een plaatje!

Kleine sidenote: de vaas bestond natuurlijk al wat eerder dan de lego en is er dus niet speciaal voor ontworpen.
Dus bloemschikken voor stabiliteit is hier zeker wel gewenst! Het gewicht van Lego-bloemen zit namelijk bovenin.

Om dit gewicht te verdelen, kun je het beste de top van een rond plastic flesje afsnijden of -knippen, en het flesje in Vaas H3 M plaatsen (eentje van 250 ml past precies). Bloemschikken doe je dan op basis van gewicht! Dus verdeel de zwaarste bloemen evenredig over de vaas. Beetje wiebelen tussendoor om te zien of het inderdaad stabiel genoeg is, en klaar! Door het binnenflesje wordt de druk een beetje verdeeld en door het bloemschikken het gewicht. Zo weet je zeker dat de vaas rechtop blijft staan.
En wil je echt helemaal los met lego? Dan vul je het flesje natuurlijk met transparant blauwe steentjes. Ziet er superleuk uit en daarmee wordt het zwaartepunt gelijk wat naar beneden verplaatst.

Deze DIY papieren bloemen zijn óók gaaf!

jurianne matter bloemen in vaas H3

Of wat dacht je van deze prachtige papieren bos van Jurianne Matter? Ik shopte deze bij Maison KOOS, echt een fantastische combinatie met de vaas. In de vaas heb ik een crodino-flesje gezet, aangezien de bloemensteeltjes van ijzerdraad zijn gemaakt. Zo bescherm ik het tafelblad tegen krassen.

Kunstbloemen uit Zweden

vaas h3 met kunstbloemen van Ikea

Je kunt de Zweedse meubelgigant niet bezoeken zonder kunstplanten en -bloemen tegen te komen! Ook deze vrolijkers hoeven geen water en staan supergezellig in Vaas H3.

Vaas H3 met vilten bloemen

Vaas H3 met viltbloeiers van Viltbloemist

Zo is de vaas ooit begonnen. Als samenwerking met Daphne, de Viltbloemist, op Creative Life. En daarom kan deze prachtige combinatie natuurlijk niet ontbreken in dit inspirerende rijtje! Dit vrolijk gekleurde boeket shopte ik bij Daphne, want zeg nou zelf, dat staat toch fantastisch?

Ben jij een takkenw**f?

Katoen takken in vaas h3

Zo met de herfst weer in zicht, zijn deze katoen takken ook prachtig mooi om in Vaas H3 te plaatsen. Een rustgevend en prachtig plaatje. Ook deze takken zijn gevilt, ze komen bij Naomy vandaan, all the way uit de USA.

Bij beide vilten boeketjes houd je ook het beste rekening met een flesje in Vaas H3, omdat de viltbloeiers op ijzerdraad worden gemaakt.

Droogbloemen houden van Vaas H3

vaas h3 met droogbloemen er in

Last but definately not least: droogbloemen. Deze beauty’s zijn weer terug van weggeweest! En zoals je ziet zijn deze ook al de perfecte match voor Vaas H3. Je shopt Vaas H3 in de categorie ‘voor bloemen en planten’.

Ooooo die foto’s… daar ga je toch van kwijlen!
Vaas H3 is ook in een grotere maat te verkrijgen, deze maat is geschikt voor bijvoorbeeld een lege wijnfles.

En wat is jouw favoriet? Droogbloemen, vilt? Of gebruik jij Vaas H3 toch ook het liefst als lego bloemen vaas? Ik ben benieuwd!

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.