Menu Sluiten

Die kan van de bucketlist :)

van de bucketlist: vt wonen diy

…al mag het heus vaker gebeuren hoor. Vind ik helemaal niet erg. Maar ik ben ontzettend blij, dankbaar en trots. Lees: ik stuiter door de kamer, als een kind die een minuut gratis shoppen in de speelgoedwinkel heeft gewonnen 🙂
Waar ik het over heb? Mijn ‘kindjes’ in de Do It Yourself special van VT Wonen!!

To persmap, or not to persmap. That’s the question.

Het is belangrijk voor je zichtbaarheid, en je hoeft het alleen maar te durven: een persmap maken. Even je stoute schoenen aantrekken en de hele bups naar de bladen sturen.

Dat heb ik dus niet gedaan.

Al zo’n jaar of drie hik ik hier namelijk enorm tegen aan. Ik verzin allemaal bezwaren voor mezelf. Welk product? En wat voor teksten? Zijn de foto’s wel goed genoeg? Zo had ik inmiddels een heleboel beren op de weg verzameld: eerst productfoto’s laten maken door een echte fotograaf. En foto’s van mij. En teksten laten schrijven. Ook door professionals. Weet je wat, gewoon die hele persmap aan een ander overlaten!
Je snapt het al: het komt er maar niet van. Maarja, hoe krijg je je naam in de tijdschriften op je bucketlist, wanneer ze niet eens weten dat je bestaat?

workshop plantentafeltjes maak deze leukerds tijdens creative life

Bucketlist

Want ik weet heus wel in welke bladen ik graag zou willen staan! Eigen Huis en Interieur, Ariadne at home, misschien wel de Linda of de &C… En met stip bovenaan mijn bucketlist: Flow magazine en VT wonen.

Ik kon niet geloven dat ik in juni van dit jaar, ondanks al mijn getreuzel en struisvogelgedrag, een mailtje kreeg met als titel ‘beeldaanvraag VT wonen’. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen, voelde mijn hartslag versnellen en opende het mailtje. Het was echt.
En die vraag hoe ik mijn bedrijf daar in zou krijgen zonder persmap? Het antwoord bleek “via Pinterest” te zijn. Want het was een mailtje met daarin foto’s van mijn producten, zo van Pinterest geplukt. Met daarbij de vraag of ik daar de hoge-resolutie-varianten van aan wilde leveren, en of ik interesse had voor plaatsing in de nieuwe VT special over zelfmaken, ergens eind september. Gratis en voor niks.

Of ik interesse had. Of. OF?!
*Of* ik interesse had?
Hahahahahaha.

hoog plantentafeltje om zelf te maken

15 weken later.

Ergens eind september zou deze VT wonen special verkrijgbaar zijn, maar het was wel nog even duimen of ik de selectie zou halen. Dus af en toe keek ik even op de site, of ie al was verschenen. In elke boekenwinkel gluurde ik met een schuin oog naar het woonbladenschap, maar… helaas. Tot nu!

Dit weekend kreeg ik van Linda (ik heb echt de leukste en liefste klanten!) een privéberichtje op instagram, met een foto. Een foto van de allereerste, fonkelnieuwe Do It Yourself special van VT wonen. En ook nog een foto van een bladzijde met daarop één van die vrolijke mini plantentafeltjes!
Ik fietste gelijk naar de winkel. En nog een winkel… en nog een winkel. Maar helaas… deze VT diy was nog niet beschikbaar.
“Probeer het dinsdag nog eens!” zei de mevrouw. “Dan komen alle bladen binnen.”
Is goed, dacht ik. Dank u wel. En ging vervolgens gelijk neuzen bij vt wonen in de webwinkel. Daar heb ik ‘m natuurlijk direct besteld, geduldig als ik ben.

van de bucketlist: vt wonen diy

Geduld

Niet mijn sterkste eigenschap, geduld. De afgelopen dagen stonden dus in het teken van mentale zelfkastijding 😉 Maar toen! Gisteren kwam ik uit mijn ‘gewone-mensen-werk’ en: daar vond ik de VT Do It Yourself op mijn deurmat! Joechei!
Snel uitpakken, en een kop koffie erbij. Dit is genieten hoor… En wat is het een leuk blad! Maarliefst 52 doe-het-zelf-ideeën. De leukste tips en trucs, maar ook superleuke producten van nog veel meer leuke winkels! Wat een ontzettende, grandioze eer dat ik hier in mag staan!
Met een vrolijke zelfmaker uit de webshop: één van de mini- plantentafeltjes. Wil je ook zo lekker wegdromen bij al dat moois? Dan zou ik dit heerlijke blad zeker in huis halen. Samen met dat fijne mini plantentafeltje, uiteraard 😉

En die persmap? Ik word hier zo ontzettend blij van, dat die persmap er toch maar eens moet komen. Zodat ik nog veel vaker als een kip zonder kop door het huis kan stuiteren!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.