Menu Sluiten

Een knutselig Halloween!

glow in the dark oogjes

De herfst heeft zich met veel wind en regen laten zien deze week! En omdat #HappyHerfst ook zo fijn de tijdlijnen vult op Instagram, kan ik deze oktober heerlijk bloggen over ‘brrr, koud, lekker naar binnen!’, dekentjes, kaarsjes en natuurlijk veel creatief gepruts aan de keukentafel. Tijd dus voor een knutselig Halloween!

Halloween? Knutseltijd!

Ik begin al aardig gewend te raken aan Halloween. Jij?
Op zich vind ik trick-or-treat niet zo geweldig, want ik houd enorm veel van Sint Maarten 🙂
Het is nog maar de vraag of dat allemaal door kan gaan natuurlijk, die deuren langs voor snoep. Want wat is het een raar jaar!
Ach, wat de corona-maatregelen ook brengen: het gegriezel en gespook dat bij Halloween hoort, dat vind ik wel heel leuk. Daarom stop ik vanaf vandaag tot 31 oktober, een leuk kadootje bij iedere bestelling!

Ik ben nu setjes aan het maken, met een heerlijk kopje koffie erbij. Waarvan dan?

setjes sorteren, kadootje bij je bestelling in oktober

Glow in the dark oogjes: superleuk met Halloween! En je krijgt ze gewoon gratis bij je bestelling, je hoeft er niks extra’s voor te doen.
Een geweldig leuk, beetje griezelig setje van 10 glow-in-the-dark wiebeloogjes. Zolang de voorraad strekt! Dus hergebruik een potje, doosje, wc-rolletje… plak ze op de voordeur of je trap, bedenk iets leuks! En zodra het donker wordt… dan staren vijf paar oogjes je stralend aan!

Het is maar een keukenrol hoor, maar spannend is het wel

Zelf heb ik ze natuurlijk ook uitgeprobeerd. En hoewel ze zelfklevend schijnen te zijn, kreeg ik dat stomme papiertje er maar niet af. Vandaag ben ik weer eens niet op mijn geduldigst, dus ik heb gewoon een lijmstift gebruikt. Dat gaat ook prima! Ik heb een lege keukenrol gepakt, en daar een paar oogjes opgeplakt en mondjes op getekend. Deze rol heb ik op het wasbakje in de wc gezet… het ziet er superleuk uit als je de deur open doet! Ik ben benieuwd of mijn schatten er van schrikken 😉

zijn het monstertjes? Zijn het vleermuizen?

Superleuk dus, en helemaal passend bij het seizoen: van die gloeiende oogjes in het donker!

griezelige oogjes wanneer je de deur open doet

Ziet er grappig uit toch, als je de deur open doet? Dus, hop! Naar de shop. En krijg vijf paar van deze oogjes helemaal gratis bij je bestelling! Veel knutselplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.