Menu Sluiten

Het is bewezen: Houtmoed is een betrouwbare webshop in woonaccessoires :-)

trots op het houtmoed webwinkelkeurmerk

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Al 13 jaar werk ik in en aan Houtmoed. En al heel lang denk ik… zo’n keurmerk. Dat zou toch eigenlijk wel fijn zijn. Natuurlijk weet ik zelf wel dat Houtmoed een betrouwbare webshop in woonaccessoires is, en dat ik het allerbeste met mijn klanten voor heb. Maar webwinkels schieten al een paar jaar, in tegenstelling tot de early days, als paddestoelen uit de grond! En ze zijn helaas niet allemaal even eerlijk en fijn. Hoe bewijs ik jou eigenlijk dat ik daadwerkelijk zo betrouwbaar ben, vóórdat je klant van me bent?

Webwinkelkeur

En dus werd het weleens tijd voor een onafhankelijke mening! Want wij van wc-eend… nu ja (:
Ik trok de stoute schoenen aan en meldde mij aan voor een lidmaatschap bij stichting Webwinkelkeur. Best spannend. Na een paar dagen ijsberen had ik dan eindelijk mail! Met knalrode koeienletters stond er bovenin het mailtje ‘afgekeurd’. Gevolgd door een lange lijst met rode kruizen en wel 6 redenen waarom de webshop niet aan de wettelijke regels voldeed.

Eh… Watte? Ik had m’n zaakjes toch keurig op orde?

Gelukkig bleek het vooral een misverstand! Ook daar is het mensenwerk. Alles stond keurig netjes, zoals het wettelijk hoort, in de footer op elke pagina. Omdat ik me natuurlijk rotgeschrokken was door die grote rode letters, heb ik daar het kopje ‘informatie’ voor de zekerheid maar vervangen door een kopje ‘klantenservice’. Dan wordt het hopelijk niet meer over het hoofd gezien 😉
Het enige dat daadwerkelijk miste? Een aparte pagina over garantie en klachten, die stonden wel in de algemene voorwaarden, maar een aparte pagina is klantvriendelijker. Dus die heb ik nog keurig toegevoegd. Adem in, adem uit: klaar voor herkeuring!

Hoera! houtmoed is een betrouwbare webshop in woonaccessoires - goedgekeurd door webwinkelkeur

GOEDGEKEURD

Een dag later kreeg ik opnieuw een mailtje. Met gekruiste vingers opende ik de mailbox… en dit keer was het er eentje met groene koeienletters! GOEDGEKEURD. Hiep hoi! Dat is toch een stuk leuker.
Nu is Houtmoed dus *officieel* een betrouwbare webshop in woonaccessoires. Wij van wc-eend kregen een warm welkom en zijn toegelaten als lid van Stichting Webwinkelkeur.
Dat zag je als het goed is al: op groot scherm zie je het roze icoontje aan de linkerkant, waar al een prachtig cijfer in staat. En op mobiel zie je een balk bovenaan de pagina. Ik ben super, mega, apetrots!

Klantbeoordelingen

Wettelijk in orde zijn is al fijn, een keurmerk hebben is prachtig, maar er is nóg iets superleuks. Een heel fijne nieuwe mogelijkheid die het lidmaatschap bij Webwinkelkeur me biedt, is namelijk de mogelijkheid jou om een beoordeling te vragen. Wanneer je woonaccessoires bestelt, ontvang je ongeveer een weekje later een mailtje van Webwinkelkeur met de vraag of je Houtmoed wilt beoordelen. Ik hoop dat je de tijd en moeite neemt om deze in te vullen. Daar kan ik van leren en doorontwikkelen, dus daar doe je me een groot plezier mee!

Heb je al eens wat besteld, en wil je ook een beoordeling plaatsen? Superlief, dankjewel! Dat kan hier. Daar vind je ook gelijk de beoordelingen die ik al heb mogen ontvangen. Die vind ik persoonlijk ook ècht het lezen waard 😉

De zekerheden van houtmoed als betrouwbare webshop

De zekerheden van Houtmoed

Een betrouwbare webwinkel in woonaccessoires heb je niet zomaar. Het oordeel van Webwinkelkeur? Om met de saaiste te beginnen: Houtmoed is juridisch geverifieerd, dus voldoet aan alle wettelijke eisen. De website is veilig ~ ook niet onbelangrijk, zeker waar het betalingen betreft. Mijn identiteit is bewezen en wordt elk jaar opnieuw gecontroleerd. Ook dat is superfijn voor jou als klant (zelf weet ik wel wie ik ben, tenminste, het grootste deel van de tijd). En wist je dat Webwinkelkeur geschilbemiddeling aanbiedt? Nu ga ik er vanuit dat jij en ik er altijd wel uitkomen, en ik heb nog geen gemopper aan m’n broek gehad in de afgelopen 13 jaar. Maar je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt. Ohja, en de klantbeoordelingen die je ziet zijn allemaal geverifieerd, dus ook dat is superfijn.
Maar het aller-, allermooiste oordeel? Houtmoed heeft hart voor de zaak. En daar ben ik natuurlijk supertrots op!

Houtmoed: een betrouwbare webshop in woonaccessoires. En dat is gewoon een feit. Joechei!

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.