Menu Sluiten

Kijkje achter de schermen: het ontstaan van deze zonnige opberger!

wandhanger lelie - documentenmap om je thuiswerkplek mee op te vrolijken

Wandhanger Lelie. Deze vilten opberger straalt als een zonnetje bij jouw thuiswerkplek! Een documentenmap en supervrolijke woondecoratie in één, in een wel héél beperkte oplage. Hoe dat kan? In dit blog een kijkje achter de schermen, over het ontstaan van deze zonnige opberger!

kijkje achter de schermen over het ontstaan van deze zonnige opberger

Upcycling

Daphne (Viltbloemist) had deze vrolijke gele cirkels vilt van een enkele reis naar de vuilstort gered. Elke cirkel had precies hetzelfde hapje er uit. Zelf kon ze er niet veel mee, maar gelukkig weet ze hoe gek ik ben op upcycling en hergebruik! Ze vroeg mij dus of ik hier misschien iets moois mee kon maken. “Ja, natuurlijk!” zei ik. Maar wat..?

vilten cirkels met hapjes er uit door Daphne gered van de afvalberg

Idee!

Soms duurt het even voor een idee ontstaat. Zo lagen deze cirkels al een poosje naar me te kijken, zonder dat ik ze een doel in het leven kon geven. Tot mijn dochter als koala mocht optreden in een toneelstuk op school ~ vlak voor de lockdown, toen mochten zulke dingen nog 😉

koala buidel wordt wandhanger van vilt

Deze lieve koala had een buidel nodig voor haar babietje. Deze maakte ik van grijs vilt, met een elastiek voor om haar middel. Ik maakte hem zo, dat ze deze na het toneelstuk in haar kamer op kon hangen. En zodra deze grijze gezelliger aan de muur hing boven haar bed, wist ik ineens wat ik met de mooie vilten cirkels van Daphne kon maken!

snijden knippen en naaien tot er een documentenmap ontstaat

Wandhanger Lelie

Met dat warme geel is het toch net een zonnetje bij je thuiswerkplek? Steek je favoriete kaarten, visitekaartjes of de uitgaande post in de vakken. Eén groot vak en twee kleinere vakken maken wandhanger Lelie geschikt voor gezelligheid bij je bureau.

wandhanger lelie - documentenmap om je thuiswerkplek mee op te vrolijken

Ik kreeg zeventien van deze mooie cirkels. Per map gebruik ik er twee. Daardoor is deze hangende documentenmap verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage van slechts acht stuks. Grijp dus snel je kans en shop deze zonnige opberger nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.