Menu Sluiten

Wat hebben een reddingsvest en positief denken met elkaar gemeen?

gezelligheid: combineer de vilten manden met de onderzetters in exact dezelfde kleur

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Wat hebben een reddingsvest en positief denken met elkaar gemeen? De kleur oranje natuurlijk! Want al wordt oranje gebruikt als signaalkleur zoals bij dat charmante reddingsvest (en bijvoorbeeld verkeerslichten): wanneer je deze vrolijke kleur in huis gebruikt, brengt het je de leukste eigenschappen. Lees je mee wat er allemaal gebeurt met oranje in je interieur?

Positief denken

Oranje is een kleur die je helpt om positief te denken. Dus zit jij weleens in een dip? Dan is oranje de kleur voor jou! Met een vleug oranje in je interieur kun je stress verminderen en volgens sommigen zelfs een depressie voorkomen. Nu vind ik dat wel een heeeeeel stellige uitspraak. Maar wie weet 🙂

Creativiteit en een goed humeur met oranje in huis

Aangezien oranje een mooie mix is tussen geel en rood, zal het je niet verbazen dat een aantal eigenschappen van geel ook aan deze vrolijke kleur toegekend kunnen worden. Zo stimuleert oranje creativiteit en krijg je er een goed humeur van. Hiep hoera voor oranje in je interieur!

nieuwe kleur oranje voor alle vilten items binnenkort beschikbaar

Hongerrrrrr!

Oranje is eetlustopwekkend en geeft je zin om iets te doen. Dus oranje in de keuken: dan word je vanzelf gestimuleerd om te koken! En wanneer je heerlijk zit te tafelen, combineer je natuurlijk met vrolijke oranje onderzetters zodat je zeker weet dat iedereen van de maaltijd geniet.

boekenlegger in de vorm van een zebravink

Succes & vastberadenheid

De kleur oranje staat symbool voor succes en geeft je ook nog eens een gevoel van beloning. Daarnaast brengt deze kleur je doorzettingsvermogen en kracht, met een lekkere dosis vastberadenheid. Klinkt dus ook als een prima kleur om bij je te hebben op je thuiskantoor!
Oranje schijnt de zuurstoftoevoer naar je hersenen te vergroten. Dus adem in, adem uit… en aan de slag.

oranje in je interieur met de kandelaars, manden en onderzetters van Houtmoed

Oranje in je interieur... eh boven!

Er is natuurlijk één dag per jaar dat we sowieso oranje kleuren in ons kikkerlandje: en dat is om feest te vieren op koningsdag. Keer om die vilten mand, en gebruik ‘m als hoed: oranje boven! En wanneer je oranje in je interieur gebruikt, hoef je op koningsdag alleen nog maar even de vlag buiten te hangen. Jij bent er klaar voor!

Ohja, en de complementaire kleur van oranje is blauw. Deze kun je dus prima samen in jouw huis gebruiken 🙂

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.