Menu Sluiten

Verras jezelf! Of een ander…

kadootjes voor iemand die alles al heeft

De beste manier om jezelf een beetje op te vrolijken in deze week van Blue Monday, is met een fijne verrassing.
Ken jij de verrassingspakketten al? Een spannend pakket voor echte avonturiers, want je weet niet wat je krijgt! Het enige dat zeker is, is dat de inhoud twee keer zoveel waard is als wat je er voor betaalt. Dus verras jezelf! Of een ander. Met het Houtmoed verrassingspakket.

Echte verrassing

Je weet bij zo’n verrassingspakket natuurlijk niet wat je krijgt, maar het is sowieso leuk! Soms zit er maar één product in het pakket. Soms wel zeven. En echte mazzelaars krijgen een first edition van een woonaccessoire dat nog niet eens in de shop staat! Of een echte Houtmoed klassieker, dat is ook fantastisch.

Je kunt het avontuur zo spannend maken als je wilt. Qua bedrag dat je uitgeeft, maar ook in hoeverre je verrast wilt worden. De echte dare-devils gaan er natuurlijk blanco in. Maar vind je het toch een beetje spannend? Dan is er de mogelijkheid om een paar voorkeuren aangeven.

Wensen binnen de grenzen

Houd je van zelf maken, of juist niet? Is er een kleur waar je dol op bent? Of eentje die je juist heel stom vindt? Mocht je het toch een beetje spannend vinden, dan kun je deze grenzen aangeven.

Dus verras jezelf! En shop jouw verrassingspakket naar keuze.

PS
Durf je een ander niet met producten te verrassen? Dan is de kadobon ook een leuk alternatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.