Menu Sluiten

Creative Life: wat een feest!


Creative Life: wat een feest! Was jij er bij? Of heb je het juist gemist? In beide gevallen is dit blog echt iets voor jou 😉 want òf je pakt alsnog wat van het feestje mee, òf je beleeft het hele festijn opnieuw! Heerlijk toch 😉

Het is een rare combinatie: zelden was ik zo moe en vol energie tegelijk, als tijdens het afbouwen afgelopen zondag. Een soort overtreffende trap van ‘moe maar voldaan’, ik denk dat dat het beste omschrijft hoe ik me voel. Ik geef het eerlijk toe: ik blijf nog even op die roze wolk, met een blije huppel in mijn pas! Ik zou het liefst nog een paar dagen doorgaan, bruis van de nieuwe ideeën… en zodra ik mijn hoofd neer zou leggen val ik meteen in slaap. Lekkere combi. Hihihi. 

Houtmoed en Viltbloemist: een paradijsje op aarde ;-)

Onze stand op Creative Life

Je kon er niet omheen: Daphne (Viltbloemist.nl) en ik hadden echt ons uiterste best gedaan om ons supermooie Bloem & Vaas concept zo goed mogelijk te laten zien. Wat was het mooi geworden, vonden we zelf! En toen het zonnetje op onze stand scheen, werden we opnieuw hoteldebotel verliefd op onze eigen producten. En nee, daar schamen wij ons niet voor 😉

Dankbaar zijn we, want wat een geweldige reacties kregen we van jullie! Iedereen was onder de indruk van Vaas H3 XXL en de vilten zonnebloemen van Daphne. Ook de magnolia-tak werd volop bewonderd. En dan heb ik het nog niet eens over de geweldige Bloem & Vaasjes boven de workshoptafel! Die in het zonnetje ons plekje het gevoel gaven van een klein paradijsje op aarde (okee, okee, nu draaf ik door… Maar ik ben ook zoooo trots op ons!).

Vaas H3 Large en de magnolia

Wanneer je ook gezellig bij ons bent komen buurten, heb je het verhaal van de magnolia waarschijnlijk wel gehoord. Want wat heb ik het vaak verteld! Het is ook zo’n leuk verhaal:

Bianca (een blije besteller van Vaas H3 Large) had me een geweldige foto gestuurd, met in de houten vaas een magnoliatak uit eigen tuin. Prachtig! Kijk maar op de eerste foto. Deze foto mocht ik ook nog eens van haar delen op sociale media.
Zodra Daphne deze foto langs zag komen in haar tijdlijn, raakte zij weer geïnspireerd om een vilten variant van de magnolia te maken!

Deze showden we natuurlijk gelijk op Creative Life. En wat stond ie prachtig in Vaas H3 Large! De foto die ik daarvan maakte en naar huis stuurde, inspireerde mijn man weer tot het maken van het rembrandt-achtige plaatje in photoshop.

Heerlijk, hoe iedereen elkaar inspireert! Door creativiteit te delen, vermenigvuldig je het. Net als alle mooie dingen in het leven (behalve chocola, helaas).

  ​ Workshops!

Ik zei het al, Creative Life, wat was het een feest. Misschien wel het leukste?
De workshops! Wat een gezelligheid aan onze workshoptafel, terwijl er prachtige papieren en houten vazen werden gemaakt, en geweldige vilten bloemen. We werden er allebei ook zo ontzettend blij van! De deelnemers gelukkig ook, want daar gaat het tenslotte om 😉

Ook daarvan natuurlijk een vrolijke fotoverzameling:

Kortom: ook de workshops waren geweldig. Je ziet zowel mij als Daphne hier in actie. Wat was het fijn om te doen!

Samenwerking

Wat was het leuk om jullie te ontmoeten! En wat hebben we veel andere creatieve ondernemers leren kennen. Het inspirerende daarvan? Er liggen alweer mooie nieuwe samenwerkingen in het verschiet! Nog los van het vervolg van de samenwerking met Daphne natuurlijk, want wij hadden zo’n fijne klik dat we nu al allerlei leuke excuses aan het verzinnen zijn om binnenkort weer iets leuks te gaan ondernemen samen 🙂 

Kortom: Creative Life: wat een feest! Het was wat ons betreft een geweldig succes. En zeker voor herhaling vatbaar. Ben jij er in 2020 ook bij?


En tot slot…
Baal je enorm dat je het hele feest gemist hebt, en wil je ook graag zo’n Vaas H3 of PapierKan in huis? Tot en met 19 april reken ik geen verzendkosten bij bestellingen boven de 15 euro! Daar hoef je niks extra’s voor te doen, het wordt automatisch verrekend. Gewoon, om het feestje nog even langer te laten duren… 😉

Snel shoppen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.