Menu Sluiten

Kant en klare woonaccessoires? Kan dat ook?

maak deze juwelenboom eenvoudig zelf

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

“Kant en klare woonaccessoires? Kan dat ook?” Het is een vraag die vaak gesteld wordt. De vazen, de tafels: het zijn items die je allemaal heerlijk zelf kunt creëren. Je weet het: ik ben een groot fan van zelf iets maken. Daarom zijn zoveel van die mooie woonaccessoires als superleuk zelfmaakpakket te vinden in de shop!
Regelmatig krijg ik de vraag of deze ook als kant en klare items gekocht kunnen worden. Nou, nee dus!*
*{behalve wanneer je een showmodel weet te scoren in de (H)outlet op instagram}

Maarrrrr die tijden zijn voorbij! En waarom? Om een fantastische reden 🙂

Enne… natuurlijk wel op z’n Maaikes.

maak eenvoudig zelf deze prachtige bijzettafel laag

Zelfmaken is leuk!

Eerst even de disclaimer. Ik kom zo bij die fantastische reden, maar wil toch even wat aan je kwijt. Want er zit een idee achter het zelfmaken. En mijn principes geef ik niet zomaar op! {Geloof je me niet? Ga eens met m’n man praten. Echt. Principieel op het irritante af, dat ben ik.}
Ik geloof namelijk oprecht dat iedereen creatief is. En dat je die creativiteit aanwakkert door dingen zelf te doen en zelf te maken. Wanneer je dat als een drempel ervaart, zijn de stap voor stap instructies een prima manier om deze handige kant van jezelf te ontdekken! Mensen die zelf dingen maken, zijn blije mensen. En die maken de wereld een beetje leuker!
Bovendien, als je iets zelf maakt, bewaar je het langer! Ook fijn voor het milieu. En over het milieu gesproken: zelfmaakpakketten zijn platte postpakketten. Dan kan de postbezorger lekker veel tegelijkertijd vervoeren en hoeft ie geen onnodige kilometers te maken omdat hij feitelijk een busje lucht vervoert. En hoe zuiniger wij met moeder aarde omgaan, hoe leuker het wordt. Anyway! Terug naar het onderwerp.

wat een plaatje, deze bijzettafels zijn een match made in heaven

Kant en klare woonaccessoires. Leuk hoor, maar waarom nu wel?

Best veel redenen dus, om lekker bij mijn zelfmaakprincipes te blijven. Maar toen mailde Sandra van Almirah mij. Over haar vernieuwde webshop, en dat ze het zo leuk zou vinden ook Houtmoed accessoires te verkopen. Sandra en ik kennen elkaar al bijna vijf jaar en werken vaker samen, maar door corona hadden we elkaar al even niet gesproken. Zij runt een bedrijf met atelier. Daarnaast was ze haar webshop aan het vernieuwen: Almirah dus, een webwinkel vol handgemaakte cadeaus met een mooi verhaal.

Dat mooie verhaal? In haar atelier zitten enthousiaste makers die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Want deze makers hebben een verstandelijke of lichamelijke beperking, hebben psychische ondersteuning nodig of zijn op weg naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt.
Je weet wellicht al dat ik van dit soort samenwerkingen hou voor de creatie van mijn woonaccessoires! Dus haar verzoek paste helemaal in mijn straatje 🙂
Tijdens een digitaal koffiemomentje bespraken we de verkoop van Houtmoed producten via de webshop van Almirah. Welke meerwaarde had Houtmoed voor haar webshop? En welke meerwaarde heeft Almirah voor mij?

prachtige set van twee plantentafeltjes om zelf te maken

En wat nu als…
*bedenk hier een plaatje van Maaike met een gloeilampje boven haar hoofd*

Die vraag waar het blog mee begon, in combinatie met deze vraag van Sandra, vormden samen een prachtig nieuw concept in mijn hoofd. Want hoe mooi zou het zijn als je tòch kant en klare tafels en vazen kunt kopen? Maar dan wel met een mooie, fantastische, wereldverbeterende, blijmakende bijkomstigheid? Bijvoorbeeld omdat ze gemaakt worden in een atelier zoals dat van Almirah!

En zo geschiedde.

Met totaal ongepaste, megalomane, vuurwerk-waardige trots presenteer ik: kant en klare woonaccessoires van Houtmoed, die de wereld een beetje leuker maken! Omdat je de makers van Almirah ermee helpt.

Welke woonaccessoires vind je kant en klaar bij Almirah in de webshop?

Onder andere deze beauty’s, Vaas H3 medium en Vaas H3 large. Daarnaast kun je natuurlijk ook de Bijzettafel hoog en Bijzettafel laag kant en klaar bij Almirah vinden, net als de mini-plantentafeltjes voor in de vensterbank en die vrolijke juwelenboom. Dus heb jij géén zin om zelf aan de slag te gaan?
{Ik kan het me niet voorstellen zeg, het zal je maar gebeuren}
Of heb je geen *tijd* om zelf te creëren?
{Okee, vooruit. Daar kan ik me dan wel weer een voorstelling van maken}
Dan kan ik nu eindelijk met een gerust hart zeggen: koop het lekker kant en klaar, en maak de wereld een beetje leuker!

Je vindt deze prachtige kant en klare woonaccessoires in de webshop bij Almirah. En mocht je ze tòch liever zelf willen creëren, dan vind je ze natuurlijk hier.

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.