Menu Sluiten

Prachtig: deze nieuwe bijzettafels <3

wat een plaatje, deze bijzettafels zijn een match made in heaven

Wauw! Wat zijn ze mooi, de nieuwe bijzettafels. Ik ben echt ontzettend trots op het resultaat! En ook heel blij dat de kleinmeubels weer terug zijn in het Houtmoed assortiment. Maar… ik heb nog wel even jullie advies nodig, als je het niet erg vindt?

heerlijk even lezen met iets lekkers erbij op zo'n fijne houtmoed bijzettafel

Een jaar.

Een jaar heb ik gewerkt aan het ontwerp van deze prachtige tafels. En nu zijn de eerste exemplaren er dan eindelijk! De bijzettafel is er binnenkort in twee verschillende hoogtes, zodat je zelf ook heerlijk kunt combineren in huis.

Het ontwerp is tot stand gekomen doordat ik het hout zo optimaal mogelijk wil benutten. Dus de vorm van het tafelblad bepaalde in het ontwerpproces de vorm van de tafelpoten. Daar houd ik van!
Het lijnenspel op het blad komt tot stand door de wijze waarop je het blad en de poten in elkaar schuift. Houd jij ook van zulke ontwerpdetails?

plantentafeltjes

DIY of kant-en-klaar?

Kun jij me helpen? Houtmoed draait natuurlijk om zelf maken en creativiteit. Dus waar ik heel nieuwsgierig naar ben: zou je het leuk vinden wanneer je deze tafels zelf kan maken, net als Vaas H3? Of heb je ze liever kant-en-klaar in de webshop?

Voor het verlijmen van deze verbinding heb je wel iets meer kunde & precisie nodig dan voor de vaas of het juwelenboompje. Dus ik hoor heel graag wat jij vindt! Kant-en-klare bijzettafels, of liever DIY: laat je het me weten in een reactie hieronder?

gezelligheid in huis met de handige bijzettafels van prachtig ontwerp

In de maak!

Deze keer heb ik er voor gekozen om het hout te laten laseren bij een collega-ondernemer: Poetoeter.

Ik ken Poetoeter (Nienke en Paul) van de Liefsfabriek en de Liefs Popup — en vorig jaar hebben we, tijdens de ondernemersborrel op Creative Life, gezellig zitten kletsen. Uiteraard ging dat over lasersnijden, want dat is hun ‘core-business’.
Ik heb toen beloofd om aan hen te denken voor mijn eerstvolgende product. En nu is het zo ver. Het is een superfijne samenwerking (leuke foto’s en filmpjes tussendoor!) en het is fijn om op deze manier ook een andere kleine ondernemer te steunen.

Kom jij naar Creative Life? Dan kun je deze bijzettafels in het echt bewonderen en uiteraard ook bemachtigen 😉
En als je zin hebt kun je de miniatuurversie er van komen maken tijdens zo’n superleuke workshop!

4 reacties

 1. Marjolein

  Hai Maaike,
  Ik zou het als DIY pakket verkopen als de kans groot is dat het tafeltje blijft staan ook als de verlijming niet perfect is gedaan door de klant. Wat ik nu kan zien van het ontwerp lijkt me dat van wel. Waarschijnlijk blijft het ook staan zonder verlijming, of niet?
  Als je het als DIY pakket verkoopt, kun je het makkelijk verzenden, dat scheelt een hoop lucht in de vervoersauto.

  Wij zijn langzaam bezig met kijken naar een andere woning. Als dat zover is, zou ik heel graag zo’n tafeltje bij je kopen! Of 2 in verschillende hoogtes. Maar nu hebben we er helaas nog geen ruimte voor!

  Keep up the good work, dame!

  Liefs Marjolein/Mio

  • Maaike

   Dank je wel Marjolein, wat een fijne reactie! Ik ben er stil van.
   Voor het milieu is het zeker fijn wanneer het lekker plat verzonden kan worden. De tafels heb ik nu zonder lijm in elkaar gezet, ik moest er zelfs even flink met m’n vuist op slaan. Dus de lijm is vooral een fijne extra zekerheid 😉
   En bedankt voor de heerlijke complimenten, wat zal ik lekker slapen vannacht, dank dank dank! Liefs terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.