Menu Sluiten

Vilt in je interieur: doen!

Vilt in je interieur? Doen! Het is helemaal hip, hot en happening om met zachte, aaibare stoffen te stylen in huis. Zachte fluwelen kussens in de woonkamer, een aaibaar suède poef… en wat dacht je van vilt? En laat ik nu eindelijk een idee hebben uitgewerkt met vilt, wat helemaal helpt om jouw huis gezellig te maken!

met de vilten hoes van houtmoed tover je elk potje om tot een hip en stijlvol woonaccessoire

Ik moet eerlijk bekennen, soms zit een idee al een jaar in mijn hoofd. En ben ik gewoon even te lui (there, I said it) om het er uit te halen. Zo ook dit idee. En een goed idee heb je nooit alleen! Dus toen Daphne tijdens Creative Life een vilten hoes om de glazen vaas in Vaas H3 XXL had gezet, stond ik te jubelen! Ik vertelde haar dat ik dit idee ook had en liet haar mijn schetsen zien. Vilten hoezen voor gebruik om oude blikken, potten, vaasjes en flesjes (want tja, hergebruik en ik!).

Nu weer twee maanden verder, is het idee dan *eindelijk* uit mijn handen gekomen. En heb ik een superleuk, fonkelnieuw product! Daarmee kun jij vrolijk vilt in je interieur verwerken.

met deze handgemaakte vilten hoezen tover je een blik, flesje of potje om tot een stijlvol en hip woonaccessoires

Maak een vrolijke bloempot met deze vilten hoes

Ta daaa! Ik presenteer met trots deze vrolijke vilten hoezen. Ik maak ze van de lappen vilt waar ik nèt geen vilten mand meer mee kan maken, of waar ik net niet voldoende onderzetters uit kan halen. Zo gaat er geen materiaal verloren!

Hoe maak jij daar een vaas of bloempot van?

Je neemt een leeg blik soep, hotdogs, boontjes, maïs, … ~ nou ja, je snapt het idee. Om dit blik schuif jij de vrolijke vilten hoes van Houtmoed. En zo simpel is het: vilt in je interieur! Doen dus.
De laatste stap? Je kiest een mooie plant! Of een stekje. Of je bent één van de eerste tien bestellers en je krijgt er gratis bijenpapier bij, en laat dit groeien in jouw blik.

Eenvoudig toch? Je hebt van dat blik wat je bijna weg had gegooid, een prachtig en stijlvol woonaccessoire gemaakt. Helemaal hip en hot, zo’n zacht aaibaar stofje in je interieur.

vilt in je interieur: doen! deze leuke bloempot maak je met een blik en de vrolijk gele vilten hoes van houtmoed

Maak het zelf.

Zelf maken kan natuurlijk ook. Maar als je daar geen zin in hebt, geen tijd voor kunt maken, het materiaal niet in huis hebt? Of als je, zoals ik, gewoon wéét dat het een jaar duurt voor je jezelf er eindelijk toe zet? Dan kun je deze vilten hoezen vanaf *nu* vinden in de shop.

O ja, ik zou het bijna vergeten…

Je vindt natuurlijk nog veel meer vilten producten in de shop! En die zijn ook superleuk om je interieur mee op te vrolijken.

Misschien wel het meest verkochte Houtmoed product: de vilten manden. In twee maten en maarliefst vijf vrolijke kleuren! Je vindt ze in de categorie opbergers.

En houd je enorm van vilt, maar niet van kringen en krassen op tafel? Dan zijn de wasbare, hittebestendige onderzetters echt iets voor jou!

Kortom: vilt in je interieur? Doen! Welk vilten item is jouw favoriet?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.