Menu Sluiten

ansichtkaart “grow strong”

 0,99

Op voorraad

Baby’tjes horen niet op de neonatale intensive care unit, maar lekker bij hun ouders. Hoe moeilijk is dat om onder woorden te brengen! Daarom dit kaartje: een hart onder de riem voor ieder die hiermee te maken heeft. Ideaal als NICU geboortekaartje ~ om de ouders zowel te feliciteren als sterkte te wensen. Want het is een heel spannende tijd.

Grow Strong, een positieve kaart met de bekende Houtmoed-signatuur. Laat de ontvangers weten dat je aan ze denkt en dat je snapt dat het spannende tijden zijn! Zodra het kindje thuis is kan deze kaart ook worden ingelijst voor op de kinderkamer. Want sterke groei, dat blijf je iedereen natuurlijk wensen.

Een unieke illustratie met heel veel liefde in de details. De achterzijde is pastel-oranje, een vrolijke neutrale kleur. Zowel voor jongens als meisjes zeer geschikt. Laat de ontvanger(s) weten dat je aan ze denkt met deze unieke, positieve kaart.

 

Specificaties

100% gerecycled papier
300 grams dikte
A6 formaat (10×15 cm)
Achterzijde is pasteloranje

Wist je dat…

De illustraties op de leuke kaarten van Houtmoed zijn getekend door mijzelf. Zo ook dit NICU geboortekaartje. Ik heb er een beetje extra liefde in gestopt, want helaas weet ik hoe het voelt wanneer je baby’tje ligt te knokken op de intensive care. En hoe fijn is het om dan een kaartje te krijgen! Zo eentje waarmee de verzender laat weten dat het doodeng is en prachtig tegelijk. Ik hoop dat in dit kaartje gevangen te hebben.

Het ontwerp is ontstaan in samenwerking met Kleine Lucas. Binnenkort lees je daar meer over op mijn blog!

Gewicht 0,05 kg