Menu Sluiten

Vilten onderzetters Kobaltblauw – hexagon

 9,95

Handgemaakt uit 3 mm dik, stevig vilt

  • hittebestendig en wasbaar
  • set van 4 hexagon onderzetters
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad

Wàt een prachtige kobaltblauwe onderzetters. Deze zeshoekige onderzetters maak ik met de hand uit donkerblauw, 3 mm dik polyester vilt. Dit vilt is niet alleen hittebestendig maar ook slijtvast. Zo bescherm jij jarenlang je tafel tegen ijskoude glazen en gloeiendhete kopjes.
Deze vilten onderzetters kobaltblauw staan ontzettend gezellig en brengen een prachtig kleur-accent in je interieur. Geen kringen en krassen meer, wèl een koffietafel waar je blij van wordt! Ook geschikt voor buiten.

De onderzetters stans ik handmatig uit 3 mm dik polyester vilt. Dit stevige vilt gaat lekker lang mee en bevat deels gerecyclede vezels. Wanneer jij lekker geniet van een ijskoud biertje in de zomer beschermen deze onderzetters jouw tafelblad tegen kringen.
Heb je per ongeluk geknoeid op jouw onderzetters? Je spoelt ze zo af onder de kraan (eventueel met een beetje afwasmiddel). Plat laten drogen en daarna zijn ze weer klaar voor gebruik! In de wasmachine kan ook als je bijvoorbeeld een enorme scheut chocomel hebt gemorst. Temperatuur tot 40 graden en in een waszakje.

Deze set hexagoon onderzetters in kobaltblauw vilt bestaat uit 4 stuks. Diepdonkerblauw, perfect om je interieur èn je dag mee op te vrolijken.

De hexagons stans ik met de hand en zijn zo’n 10 cm van punt tot punt, en 8 cm van rechte zijde tot rechte zijde. Omdat de onderzetters handgemaakt zijn, kunnen ze een beetje afwijken van de foto. Het synthetisch vilt bevat gerecyclede vezels, is 3 mm dik en beschermt je tafelblad goed tegen krassen en kringen. Kortom: lekker sterke kwaliteit.

Specificaties

Vilten onderzetters kobaltblauw, zeshoekig.
Materiaal: sterk polyester vilt, 3 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 8 cm van rechte zijde tot rechte zijde
Kleur: kobaltblauw

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Wasbaar op maximaal 40 graden (liefst handwas, anders in een wasnetje in de wasmachine). De onderzetters drogen gewoon aan de lucht op een vlakke ondergrond. Ze willen *niet* in de droger.

Wist je dat?

Er nog veel meer vrolijke kleuren en vormen te vinden zijn in de webshop?
Je kunt ook kiezen voor Mix & Match, dan kun je dit diepe kobalt combineren met andere prachtige kleuren.

Gewicht 0,2 kg