Menu Sluiten

Stalenkaart viltkleuren

 2,50

Interesse in de vilten woonaccessoires, maar weet je niet zeker welke kleur je moet kiezen? Met deze stalenkaart viltkleuren haal je een stukje vilt in huis van elke kleur in het assortiment, zodat je een gerichte keuze kunt maken. Ook wanneer je maatwerk wenst, is het prettig eerst de viltkleuren in je handen te hebben.

Liever een andere viltkleur? Ook dat is mogelijk! Neem dan vooral even contact met mij op, zodat ik andere kleuren bij de leverancier kan opvragen en kan toevoegen aan jouw stalenkaart.

Je kunt ook altijd een berichtje plaatsen in het opmerkingenveld, maar om zeker te weten dat de leverancier een kleur naar wens in het assortiment heeft, is het handiger even contact te hebben voordat je de stalenkaart viltkleuren bestelt.

Handig toch, zo’n kleurstaal! Dan weet je zeker dat de viltkleur in jouw thuis past.

Specificaties

Stalenkaart A4, met alle viltsamples van het Houtmoed aanbod.
Aanvullende kleuren in overleg, neem gerust even contact op.

Tip!

De kleuren op deze stalenkaart kun je kiezen voor de vilten onderzetters, de vilten manden, de blikvangers en natuurlijk wanneer je maatwerk wenst.

Door eerst de statenkaart in huis te halen, kun je met een zeker gevoel de juiste keus maken uit alle mooie viltkleuren in de webshop. Wel zo fijn!