Menu Sluiten

Printable Papieren Huisjes

 1,50

Houd je van je huis stylen èn van zelf maken? Ga dan meteen zelf aan de slag en maak deze vrolijke papieren huisjes heerlijk zelf. Ze staan ontzettend vrolijk in de vensterbank of op dat ene fijne plankje boven de bank.

Dit product is een printable en dat betekent dat je per mail het product ontvangt als een pdf-bestand. Print deze uit op stevig papier, in een kleur die perfect bij jouw thuis past.
Enne… Het liefst op gerecycled papier natuurlijk, want hé, ik ben het 😉

Het pdf bestand (printable papieren huisjes) is ontworpen op A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Of print op A3 als je juist grotere huisjes wilt maken!

Door de twee maten huisjes kun je eindeloos combineren wanneer je het bestand meermalen uitprint. De keus is aan jou!

Specificaties

Dit product is een printable, wat betekent dat je een digitaal bestand aankoopt. Het bestand is een PDF in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Na het voldoen van je aankoop ontvang je automatisch een e-mail met daarin in een link naar het bestand.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de huisjes?

Je knipt de onderdelen uit, vouwt langs de stippellijnen en lijmt de huisjes in elkaar. Hier ben je ongeveer 10 minuutjes mee zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable papieren huisjes. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken van de huisjes heb je de volgende materialen zelf nodig:
– een vel stevig A4 papier
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
– een beetje geduld en precisie

Meer, meer, meer?

Af en toe zo’n vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en *gratis* printables.
Zij ontvingen bijvoorbeeld als allereerste deze vrolijke huisjes om zelf te maken ~ helemaal gratis.