Menu Sluiten

boekenlegger Kitten

 4,95

Wat een superschattige boekenlegger is dit. Kattenliefhebbers opgelet!

  • Gesneden uit gerecycled papier
  • Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • Vier verschillende kleuren
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Kattenliefhebbers opgelet, want deze boekenlegger steelt je hart! Een geweldig leuke bladwijzer, in vier fijne kleuren. Boekenlegger Kitten is toch te schattig voor woorden?

Hoe heerlijk is dat moment, wanneer je na een drukke dag eindelijk even tijd hebt voor jezelf. Je neemt een kopje koffie of thee, natuurlijk wat lekkers er bij ~ en dan is het tijd voor een boek. Gisteren kon je het maar met moeite wegleggen, en tussen de bladzijden vandaan steken twee schattige kattenoortjes die jou vertellen waar je gebleven bent.

Boekenlegger Kitten

Het is zo fijn ontspannend om te verdwalen in de wereld van een boek. En op momenten dat jij je leesvoer neer moet leggen, houdt deze schattige boekenlegger Kitten jouw plaatsje op de bladzijde in het oog.
Hang deze lieve kat van gerecycled papier met zijn voorpootjes aan de bladzijde. Of steek ‘m er gewoon tussen zodat ie lief met z’n oortjes {of lekker guitig met z’n staartje} tussen de bladzijdes van je boek uitpiept.

Deze unieke boekenlegger is een geweldig leuk kleinigheidje om te geven aan de echte leesfanaat en/of de crazy cat lady in je leven! Maar natuurlijk ook geschikt om lekker zelf te houden… want het is gewoon een snoepje!

Specificaties

Gesneden uit 100% gerecycled papier
ca. 16 cm lang
200 grams

Kleurkeuze

Grijs
Oranje
Blauw
Zwart

De boekenleggers snijd ik uit 100% gerecycled papier. Door de stugge vezels in het papier, kunnen de boekenleggers soms een klein beetje van de foto afwijken.
De oranje kleur papier is natuurlijk een klein eerbetoon aan de grote rode kater uit Jan, Jans en de kinderen.

Tip

Gek op honden, konijnen of vogels? Kijk snel in de categorie boekenleggers voor de andere dieren!

 

Gewicht 0,01 kg
Kleur van het papier

Lichtgrijs, Oranje, Zachtblauw, Zwart