Menu Sluiten

2018 wat was je leuk!

Wat een jaar: 2018. En *dit* komt er allemaal aan!

Weet je het nog? De allereerste Houtmoed Ontwerpwedstrijd? Wat kwamen er een leuke boekenleggers langs! En wat een heerlijke sfeer toen iedereen begon te stemmen. Heb jij er ook zo’n lol in gehad? Lorèn kreeg de meeste stemmen van iedereen met haar boekenkast-DIY-boekenlegger.

En het leuke? In februari volgt de nieuwe Houtmoed Ontwerpwedstrijd! Je leest er binnenkort uiteraard weer meer over!

Méér dan een webshop!
2018 was ook het jaar dat ik buiten mijn webshop durfde te kijken! Ik begon met het verkopen van mijn producten bij een conceptstore in Zaandijk, later in het jaar kwam daar de Liefsfabriek bij en in augustus stond ik zelfs op mijn allereerste markt! Heerlijk! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het soms best lastig vind om dit allemaal te combineren met mijn gezin en mijn baan in loondienst, maar wat is het geweldig om jullie tegen te komen en (letterlijk) achter mijn merk te staan! Ik heb er zo’n plezier in gekregen, dat ik op 29, 30 en 31 maart 2019 (samen met Daphne, de Viltbloemist) te vinden ben op Creative Life!

Houtmoed: omdat ik van hout houd!
Nu Elin steeds groter wordt, is het superfijn om vaker met hout te kunnen werken! Want dat zagen, beitelen en hameren van vroeger, dat zat er met een uk in huis niet altijd in. Inmiddels gaat ze alweer twee jaar naar school, speelt ze wat vaker lekker zelf, en zo merkte ik in 2018 dat ik ook overdag wat meer tijd had voor Houtmoed! Kortom: vorig jaar breidde ik het aantal houten producten in de shop weer heerlijk uit. Tot jullie grote genoegen, merk ik! En dit jaar… ga ik zelfs een beetje terug naar hoe het ooit begon. Met een twist.

Wat dat inhoudt? Houtmoed begon in 2009 als “Houtmoed Kleinmeubilair & Accessoires”… wat zou het zijn? 🙂

De win-win-win-acties 🙂
Ooo, wat was het een heerlijke tijd: het aftellen naar kerst! Ik heb er ontzettend van genoten: van de gezelligheid, de spanning en de superleuke argumenten waarom je iets zo graag wilde winnen. Het mooiste? Dat veel deelnemers iets wilden winnen voor iemand anders! Van zulke vrijgevigheid maakt mijn hart altijd een sprongetje!

Die blije positiviteit wil ik graag vasthouden in 2019. En dat komt goed uit, want dit jaar bestaat Houtmoed tien jaar. 10 jaar! Op 9 mei, om precies te zijn. En dat ga ik vieren. Hoe, dat horen jullie natuurlijk nog. Maar dat er iets te winnen valt… dat kan ik wel verklappen!

Hopelijk was jouw 2018 ook zo geslaagd! En welke geweldige dingen zal 2019 je brengen..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.