Menu Sluiten

Juwelenboom

 18,95

Uitverkocht

Categorie:

Hou je van zelf iets moois creëren èn van sieraden? Dit doe het zelf pakket juwelenboom is dan ècht iets voor jou!

Het mooie blanke populierenhout, gecombineerd met de karakteristieke donkere kleur van de lasersnijdtechniek, geeft dit sieradenboompje instant karakter. De vrolijke vogeltjes en takken zorgen voor voldoende ruimte voor jouw kettingen en armbanden. Maar ook oorbellen en ringen kun je aan dit juwelenboompje kwijt: hang ze in de boom, of leg ze op het plankje. Ook zonder sieraden biedt dit doe-het-zelfpakket jou een prachtige eyecatcher in je interieur!

Het blanke populierenhout past perfect bij ieder thuis door de mooie neutrale uitstraling. En omdat je het zelf maakt geniet je extra van jouw mooie woonaccessoire. Dutch design voor thuis of een geweldig kado voor je beste vriendin.

Sieradenboom

Sieraden zijn er om gezien te worden! Geniet ook van je sieraden als je ze niet zelf draagt: door ze in deze sieradenboom te hangen kun je er toch van genieten.

Sieradenkistjes, move over! Zet eens zo’n geweldig juwelenboompje op je nachtkastje. De vier houten delen plak je zorgvuldig aan elkaar met het meegeleverde tubetje houtlijm (van bison). Deze tube bevat 10 ml houtlijm, meer dan genoeg voor de assemblage van dit pakket. Als je wilt kun je het daarna zelf nog schilderen in een kleur die bij jouw stijl past.

Maak nu zelf deze juwelenboom voor gegarandeerd woonplezier!

Specificaties

Afmetingen na montage:
Hoogte 23,5 cm
Diameter 8 cm
Dikte van het hout 6 mm

Materiaal:
Houten delen: Hollands fsc populierenmultiplex
Houtlijm van Bison
Penseeltje met echt haar
Viltjes: polyester, 3 mm dik

Inhoud van het pakket

Dit pakket om een juwelenboom te maken bevat:
– 2 boomstukken
– 1 ronde bodem
– 1 vogeltje
– 1 tubetje houtlijm
– smalle penseel
– 4 ronde viltjes
– een heldere instructie

Wist je dat…

Je deze juwelenboom perfect combineert met het duurzame hout van de prachtige Bijzettafel Hoog? Maak je slaapkamer af in stijl, met woonaccessoires gesneden uit hetzelfde hout.
En combineer met dat superschattige vilten mini-mandje voor nog meer opbergruimte!

 

Gewicht 0,3 kg