Menu Sluiten

vilten onderzetters rond – zwart

 9,95

Uitverkocht

Heb jij een zwart-wit interieur? Deze mooie set van vier vilten onderzetters is handgemaakt èn handig. In een neutrale woonkamer of als je monochrome fan bent: met deze vilten woonaccessoires heb je geen krassen en kringen op tafel, maar wèl stijl! De ronde onderzetters zijn hittebestendig en heerlijk zacht. Het polyester vilt is 3 mm dik dus lekker stevig en duurzaam. Ideaal voor je welverdiende kopje koffie of thee, maar ook heel fijn onder wijnglazen.
Worden ze vies? Geen probleem: afspoelen onder de kraan, of op 40 graden in de wasmachine, even laten drogen en ze zijn weer ready to go!

Een set bestaat uit 4 stuks in stijlvol, diep zwart.
De cirkels hebben een diameter van ca. 10 cm en worden handmatig gestanst. De onderzetters kunnen daarom een klein beetje afwijken van de foto. Het synthetisch vilt is 3 mm dik dus beschermt je tafelblad goed tegen hete kopjes. Het materiaal is van sterke kwaliteit.

Specificaties

Handgemaakte vilten onderzetters rond
10 cm diameter
3 mm dik polyester vilt
Set van 4 stuks
Wasbaar op 40 graden
Hittebestendig

Grappig weetje…

Ik ben hartstikke allergisch voor wol. Daarom werk ik alleen met polyester vilt! Het handige is niet alleen dat ik hier dus niet allergisch op reageer, maar ook dat dit vilt in de wasmachine kan. En dat moet je met wol echt niet proberen… Fijn als je vlekken in je onderzetters hebt, want die was je er zo weer uit. Zo levert mijn ‘tekortkoming’ een pluspunt op aan dit product! 😉

Liever een wat hoekigere vorm? Deze kleur is ook beschikbaar als hexagon (zeshoek).

Gewicht 0,2 kg