Menu Sluiten

vilten mand LARGE – Superhelden groen

 37,50

  • handgemaakte opbergmand
  • haal de kracht van superhelden in huis!
  • vilt gemaakt van 99,9% oude spanbanden
  • duurzaam & hergebruik

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Een vriendelijk en opgeruimd huis? Met deze handgemaakte mand van hergebruikt materiaal, tover je alle rommeltjes aan de kant. De kleur: superhelden groen. Het vilt is namelijk gemaakt van oude spanbanden. Een zachte kleur met de kracht van superhelden, dus!
Vilt geeft karakter èn vriendelijkheid in je interieur. Deze mand knip en naai ik voor jou van vilt dat bestaat uit 99,9% hergebruikte spanbanden. Zo haal jij een supersterke eyecatcher in huis!

Deze mooie vilten mand is ongeveer 20 x 20 cm en 15 cm hoog. Dat betekent dat je er lekker veel spulletjes in kwijt kan. Denk aan flinke strengen garen, notitieboekjes, of misschien wel spellen en accessoires van een spelcomputer. Ieder huis heeft wel een hoekje voor zo’n prachtige vilten mand. Superkracht, hergebruik en handgemaakt Dutch Design: dit is waar èchte superhelden blij van worden!

Deze mooie, duurzame opberger is een welkome aanvulling in jouw interieur en maak ik van mooi, vrolijk, hergebruikt vilt. De zachte groene kleur is prachtig en elke mand is uniek, want door het hergebruik van spanbanden zit er een mooie schakering en interessant kleurenspel in de gemêleerde kleur!

Er past ontzettend veel in deze opberger: van luiers en gastendoekjes, tot de binnengekomen post of bijvoorbeeld je tekenspullen. Wat zou jij in deze mand willen bewaren?

Specificaties

Breedte x diepte: 20 x 20 cm
Hoogte: 15 cm
Inhoud ongeveer 6 liter
Kleur: gemêleerd zacht superhelden groen, met witte stiksels

Over het vilt:

2 mm dik, lekker stevig en sterk.
Gemaakt van vilt met hergebruikte polyester vezels
Niet wasbaar: voorzichtig deppen met een zachte, vochtige doek

Uniek:

Elke mand van hergebruikt materiaal knip en naai ik zorgvuldig in mijn eigen atelier. Geen enkele mand is daarmee hetzelfde, en kan dus zowel qua stiksels als kleurenspel wat afwijken van de foto.

Deze mand is ook verkrijgbaar in andere vrolijke kleuren!

Gewicht 0,2 kg