Menu Sluiten

Printable Zomerse Slinger

 1,50

Ontvang na bestelling deze vrolijke pdf en maak zelf een zomerse slinger! Creëer dat heerlijke vakantiegevoel bij jou thuis, voor de ultieme staycation.

Maak het meeste van jouw thuisvakantie: haal tropische sferen in huis met deze vrolijke zomerse slinger! Een gezellig rijtje ananassen voor het heerlijke vakantiegevoel thuis.

Dit product is een printable ~ dat betekent dat je na afronding van je bestelling een e-mail ontvangt van waaruit je het pdf-bestand kunt openen.

Het pdf bestand (printable zomerse slinger) is gemaakt voor A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Of print op A3 als je juist grotere vormen wilt maken!

Superleuk om je woonkamer of een hoekje van de tuin (onder een afdakje dan) mee op te vrolijken. Zet de limonade met ijsklontjes maar klaar: jouw zomer in eigen huis kan beginnen!

Specificaties

Dit product is een digitaal bestand, wat betekent dat je een pdf bestelt. De PDF is ontworpen in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Wanneer je je bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail. Van daaruit kun je de printable openen.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de slinger?

Je knipt de onderdelen uit, en lijmt ze om een meter of anderhalve meter knutseltouw. Met deze slinger ben je ongeveer een half uur tot een uur zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken heb je zelf de volgende materialen nodig:
– een printer
– 1 vel groen A4 knutselkarton
– 1 vel geel A4 knutselkarton
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
– 1 tot 1,5 meter knutseltouw
– een beetje geduld en precisie

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Af en toe zo’n vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en af en toe leuke *gratis* printables.