Menu Sluiten

De leukste winkelstraat! Die vind je …hier? :)

de leukste online winkelstraat van Nederland, wat een gezellige pandjes op een rij

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Een heus echt pand! Een showroom, of misschien wel een winkel in de leukste winkelstraat van Nederland. Wat het ook wordt: er staat met grote letters Houtmoed op de gevel. Het heeft een etalage vol vazen H3, bijzettafels, kleurige vilten items en papieren gooiden: wat een feest! Ja. Regelmatig droom ik grootse Houtmoed dromen.

Een rete-dure droom hoor, dat wel. Want de huur van een bedrijfspand? Hemeltjelief, die is niet mals! Dan mag ik er nog wel drie banen bij nemen. En wie heeft er dan nog tijd om in dat pand aanwezig te zijn? Juist. Niemand, want ik ben te druk om geld te verdienen voor de huur.
Maar toen was daar Soraya van Handmade in Holland. Met de vrolijkste, leukste winkelstraat! En de vraag of ik een pandje wilde betrekken. Hoera!

De leukste winkelstraat!

Online, welteverstaan. En die huur? Die kan ik gewoon ophoesten! Hiep hoera! En mijn pandje? Oooo, wat is ie sfeervol! Het is echt zo’n gezellig, Hollands straatje. Met van die fijne ouderwetse gebouwtjes. Maar dan wel lekker opgeknapt en voorzien van alle digitale gemakken.

Het leukste vind ik toch wel het portiekje, geflankeerd door twee van die mooie etalages. Of wat dacht je van die oudhollandse straatlantaarns voor de deur?
Deze illustraties werden gemaakt door Romy van Muchable.nl ~ zij illustreert met zo’n gezellige, zachte stijl! Daar word je toch meteen vrolijk van?

Een heus echt winkelpand dus.

Maar dan digitaal. Met grote letters staat er Houtmoed op de digitale gevel. In de etalage? Vaas H3 en een mooie bijzettafel. Het is een genot om naar te kijken en ik droom het dit keer *niet*. Kijk je mee? Je bezoekt de online winkelstraat via de site van Handmade in Holland. En ondertussen droom ik lekker verder, ik weet nu tenslotte hoe het èchte pand er straks een beetje uit moet komen te zien 😉

In de etalage zie je dit vrolijke plantentafeltje staan als illustratie
meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post
De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.