Menu Sluiten

De vrolijkste feestdagen

Nog maar vijf weken en dan komt kerst er aan! En hoewel het altijd erg druk is, deze periode van het jaar, is het ook heerlijk feestelijk en knus. De tijd van sfeerlichtjes, kaarsjes aan, samen onder een dekentje op de bank kerstfilms kijken 🙂
En om deze periode nog feestelijker te maken, komen er weer allerlei superleuke dingen aan! Voor de vrolijkste feestdagen ooit!

Kerstkaarten

Natuurlijk vind je ook dit jaar weer superleuke kerstkaarten bij Houtmoed. Of je nu een relaxte kerst wenst, een knallend nieuw jaar, of liever knipoogt naar Bob Ross: deze kerstkaarten toveren een lach op het gezicht van de ontvanger.

Voor iedereen die alles al heeft.

Kadootjes shoppen is verdraaid lastig met de feestdagen. Want wat geef je iemand die alles al heeft? Daar heb ik een fijne oplossing voor! Op de feestdagen pagina vind je de leukste originele kado’s, per prijscategorie. Superhandig!

Kado’s van kleine ondernemers

Waar ik graag nog even voor wil pleiten, zijn al die kleine ondernemers die Nederland rijk is. Mensen die vol passie producten maken, er extra liefde in stoppen. Het leek me leuk een shopping gids te maken, maar Daphne (de Viltbloemist) heeft al zo’n mooie gemaakt!
Dus ga gerust eens even neuzen tussen al die leuke ondernemers die Daphne op een rijtje heeft gezet 🙂

kerst kado's voor iemand die alles al heeft

Last but not least: Win-acties Bonanza!

De één na de andere winactie komt er aan! Je hebt misschien al gemerkt dat we gisteren los zijn gegaan met deze supergave winactie op Instagram! Dus als je nog niet meedoet: grijp je kans! Ga naar Houtmoed en vindt onderstaande foto. Hoe jij kans maakt, lees je onder het bericht.

En… morgenavond volgt er ook een superfijne winactie van mij en Suez Thee op Facebook. Dus ben je nieuwsgierig? Houd morgen Facebook in de gaten!

Dit is natuurlijk pas het begin… dus als je niets wilt missen, zorg dan dat je VIP bent, Houtmoed volgt op Facebook of op Instagram… en zo komen de vrolijkste feestdagen vanzelf jouw kant op! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.