Menu Sluiten

Een saaie corona-kerst? Nee hoor! Er komt iets leuks aan :-)

Als je op deze pagina bent beland, heb je een extra winkans! Zet 'm op!

Wat was oktober een heerlijk blije maand dankzij de HappyHerfst challenge! Superleuk om alle berichtjes te lezen, foto’s te bewonderen en de gezelligheid met z’n allen te vergroten. En zo zijn we toch met een positieve vibe november in gerold!
Het is best een uitdaging om in deze tijden een beetje blij te blijven ~ en gelukkig staat er weer iets nieuws in de planning waar je de komende weken ook weer heerlijk vrolijk van wordt… Dus een saaie corona-kerst? Nee hoor! Er komt iets leuks aan!

Kerstkriebels

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zodra de klok terug gaat naar de wintertijd, lijkt het wel of er een schakelaar in mijn koppie meedoet. De kerst-knop, welteverstaan. Ineens heb ik zin om lichtjes op te hangen, stoofpotjes te koken en de hele tijd naar m’n favoriete kerstliedjes te luisteren. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik van de week al Wham hoorde langskomen 😉

Die blije kriebels deel ik graag! En daarom gaan we weer aftellen tot kerst!

aftellen tot kerst... tel je mee? met een tip, een superleuke winactie, en een unieke deal voor VIPs

Wat houdt het in?

De komende zes weken ~ we starten aanstaande woensdag ~ deel ik elke week een heerlijk kerstig idee op mijn blog. Dan komen we al lekker in de stemming!

De dag na elk blog, komt er een superleuke winactie op Facebook en Instagram, waar je heerlijk aan mee kan doen. Wanneer je op beide platforms mee doet, maak je zelfs dubbel kans! Hoe leuk is dat! Er zijn echt geweldig leuke winacties, waar ik geweldig leuke ondernemers voor heb benaderd. Zo gaaf!

Enne… ben jij al VIP? Dan maak je het helemaal bont, met een extra winkans in de Vrolijke Inspirerende Post.

Even voor de duidelijkheid: dat zijn dus zes superleuke winacties achter elkaar!! Dat is best wel idioot.

Diezelfde donderdag gaat er in de middag een VIP-bericht met de digitale postduif mee. En daarin staat ~ behalve die extra winkans natuurlijk ~ als kers(t) op de taart een exclusieve deal, alleen voor VIPs.

Zodra het weer woensdag is, trek ik een winnaar van de actie uit de hoge hoed. Dat lees je als eerste dan weer hier op mijn blog. En voordat die winnaar is uitgedanst in de kamer, staat de volgende feestweek al weer klaar! Zo huppelen we de weken door tot kerstmis.

Huppel je mee?
Zo maken we van deze corona-kerst juist een heerlijk feestje!

kadootjes voor iemand die alles al heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.