Menu Sluiten

Een gezellig interieur? Groen moet je doen!

plantenliefhebbers opgelet deze vilten onderzetters Plant zijn echt iets voor jou

Ga jij op groen? In het hele rijtje blogs over kleuren, is het tijd voor groen in je interieur!

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Wanneer je het thuis heerlijk vindt om tot rust te komen, dan is groen jouw kleur. Doordat het aan de natuur doet denken, kalmeert je koppie zodra je de kamer in stapt. Wist je dat groen in je interieur nog veel meer positieve eigenschappen met zich mee brengt?

Balans en energie

Als je om je heen kijkt in de natuur, kun je niet om groen heen. Het is overal! Groen brengt als vanzelf balans en rust in je hoofd. Vooral in de lente versterkt deze kleur jouw gevoel van energie en brengt het je wat dichter bij jezelf. Hoe feller de groentint, hoe meer energie. Donkere groentinten en zachte groenen brengen vooral balans.

kandelaar knus, bijzettafel laag en de vilten mand medium en onderzetters gemaakt met superheldengroen

Gezondheid, welvaart & groei

Tijd om dromen na te jagen en groots te groeien! Groen brengt je welvaart en is de kleur van overvloed. Door groen toe te voegen aan je werkkamer werk je rustig naar je doelen toe. Succes (bijna) gegarandeerd, zou ik zo denken 🙂

Nieuw: 9 cm diameter vilten onderzetters met een laagje kurk

Vertrouwen en veiligheid in je interieur? Groen!

Het verrast je niks, groen in je interieur brengt naast al die eerder genoemde eigenschappen, ook vertrouwen en veiligheid. Heerlijk voor wanneer je die echte thuishaven wilt creëren! Dus stroop die mouwen op, pak een verfroller en creëer een prachtige groene muur. Kies voor groene stoelen, of voor details zoals onderzetters!

prachtige vilten mand is ook geschikt voor opbergen in de kinderkamer

Planten en stekjes

Natuurlijk brengen planten en stekjes ook de kleur groen in huis (tenzij je ze vergeet water te geven of ze juist verzuipt. Dan passen ze beter bij de bruine trend waar ik eerder over schreef). Het voordeel van kamerplanten is ook nog eens dat ze de lucht zuiveren, dus deze mooiers brengen nog een beetje extra met zich mee. Win-win!

groene onderzetters van vilt zijn het ultieme woonaccessoires

Een rustig interieur? Groene items die daar bij passen:

Fan van andere kleuren? Eerder las je al over camel, oranje, roze, geel en blauw. Die overigens ook supergoed combineren met groen! Probeer maar eens.

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.