Menu Sluiten

Lekker bruin na de vakantie? Dat wil jouw thuis ook wel.

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

De vilten woonaccessoires van Houtmoed bruisen vaak van kleur. Maar houd je van iets meer zacht en ingetogen? Dan is die prachtige, vriendelijke camelkleur misschien wel jouw maatje in huis. Natuurlijk samen met de houten woonaccessoires en hun mooie natuurlijke look. Dus ben jij blij met jouw bruine kleurtje na de vakantie? Misschien wil je huis ook wel zo’n warme make-over! In dit blog de voordelen van bruine, warme tinten in jouw interieur.

deze bijzettafel hoog van houtmoed is een design aanvulling op je interieur, ook in de slaapkamer als nachtkastje

Warmte

Bruintinten zoals die prachtige camelkleur brengen warmte in huis. Het doet denken aan comfort en geeft net dat beetje eigenheid en sfeer in huis. Met de herfst op komst is deze kleur een extra fijne toevoeging aan jouw woning. Na zo’n gure regenbui stap jij je warme, sfeervolle thuis weer in!

Deze producten passen daar bij

Kalmte

Camel is een heerlijk rustgevende kleur. Niet voor niks heet de vilt-tint in de shop “Kalmerend Camel”! Na een drukke dag helpt deze kleur je alles even los te laten en bijna letterlijk te aarden. Hier ben je thuis, hier kom je tot rust. Zet een kopje kamillethee op zo’n mooie onderzetter en jouw rustmoment is compleet.

vaas h3 ook mooi in de slaapkamer

Evenwicht

Omdat bruin zo’n vriendelijke en toegankelijke kleur is, en letterlijk de kleur van de aarde, zet het je met beide benen op de grond. Helemaal in evenwicht met jouw interieur is bruin de stabiele factor. Het vraagt geen aandacht, het geeft alleen maar balans. Bruine tinten kunnen jouw emoties helpen verzachten en daardoor voel je je heerlijk thuis.

prachtige houten vaas OH geschikt voor kunstbloemen en echte bloemen

Natuur

Bruin is, samen met groen, één van de meest voorkomende kleur in de natuur. De kleur brengt daardoor het gevoel van buiten al naar binnen. Combineer dit met de prachtige houttinten van woonaccessoires als de bijzettafels, de vazen of de kandelaars, en jouw eigen plekje op deze aardbol voelt heerlijk natuurlijk aan.

vilten onderzetters zijn ook leuk in de vensterbank onder je planten

Vertrouwen & veiligheid

Bruin is een kleur die zichzelf serieus neemt. Daarmee brengt het ook vertrouwen in huis, en geborgenheid. Lekker eten, lekker drinken: met de kleur bruin in je eetkamer sta jij voor kwaliteit en knusse avonden.
In een huis met bruine, stabiliserende tinten voel je je ook nog eens helemaal op je gemak. Welkom in jouw veilige haven!

Noot van de schrijver: voor ik claims aan m’n broek krijg wanneer je een camelkleurige muur hebt geschilderd en er daarna per toeval wordt ingebroken: aan de tekst in dit blog kunnen geen rechten worden ontleend 😉

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.