Menu Sluiten

Handgemaakt van vilt

handgemaakt van vilt deze ronde onderzetters

Word jij ook zo vrolijk van vilt? Woonaccessoires van vilt geven een gezelligheid en zachtheid aan je interieur waar je blij van wordt!
De combinatie van de mooie kleuren, eenvoudige vormen en de aaibaarheid van het materiaal maken het een blijvertje in huis. Zelf ben ik er ook gek op… Zo’n houten bijzettafel met daarop een hoes, een mand en een prachtige onderzetter, handgemaakt van vilt: ik hou er van! <3

een plaatje in je interieur deze bijzettafel laag

Handgemaakt van vilt

Mocht je me al wat langer in de smiezen hebben dan weet je het: alle vilten items in de shop maak ik zelf. Dat vind ik heerlijk om te doen. Of het nu achter de naaimachine is voor de manden en hoezen, of wanneer ik boven m’n snijmat hang voor de onderzetters: er zit een soort ritme in het maakproces waardoor m’n hersens allemaal blije stofjes aanmaken. Het zijn, kortom, heerlijk rustgevende en blij-makende klusjes waar ik veel liefde in stop.

En het werd wel weer eens tijd voor die liefde in een nieuwe kleur!

Een nieuwe kleur vilt… maar welke?

Tijdens een bezoekje aan mijn favoriete leverancier, struinde ik langs de viltkleuren. Er waren zoveel kleuren die een kans maakten: mooie kleuren, vrolijke kleuren, juist heel stijlvolle kleuren… Uiteindelijk waren er nog drie kleuren over, waar ik echt niet uit kon kiezen. Daarom heb ik de VIPs een maand geleden gevraagd welke kleur zij het mooiste vonden. En wat kreeg ik daar veel fijne reacties op!
Met de beproefde ‘meeste-stemmen-gelden’-techniek bleek maarliefst 53% van de stemmers te gaan voor een prachtige, stijlvolle kleur.

De nieuwe kleur is geworden….

{tromgeroffel}

Kalmerend Camel!

woonaccessoires handgemaakt van vilt, in de nieuwe kleur Kalmerend Camel.

Ontzettend mooi, toch? Dus ik ben deze weken heerlijk in de weer met onderzetters, met manden, met hoezen… handgemaakt van vilt. Uiteraard moet ik ook overal nog foto’s van maken ~ en dàn: dan vind je binnenkort deze prachtige kleur in de webshop. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt!

Hopelijk heb ik een groot deel dit weekend al gereed! Kom je dan gezellig bij me shoppen?

handgemaakt van vilt - onderzetters in een nieuwe stijlvolle kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.