Menu Sluiten

Hieperdepiep, Houtmoed!


10 jaar! TIEN. Zo veel jaar bestaat Houtmoed vandaag. Oh hemeltje lief, wat vliegt de tijd. Hieperdepiep Houtmoed! Wat een mijlpaal, wat een feest!!

Trots
Supertrots ben ik. En eerlijk is eerlijk, ik heb vaak genoeg op het punt gestaan om te stoppen. Want een winkel runnen naast een baan, gezin, gezondheid (en allerlei andere ongein waar iedereen in z’n leven weleens tegenaan loopt) — het is best een klus. Maar wat ben ik blij dat ik elke keer weer ben opgekrabbeld, mijn strategie heb aangepast en door ben gegaan!
Houtmoed geeft me zoveel plezier, en gezien alle superlieve reacties op het gastenboek denk ik dat jullie er net zoveel plezier aan beleven!
En vandaag, om 14.30 uur, zijn er exact tien jaren verstreken sinds ik bij de KVK ben binnengestapt. Een heuse echte verjaardag! En wie jarig is, trakteert 🙂

Tien jaar!
Tien jaar met superveel avonturen! Met vallen, opstaan, ups en downs… drie keer stoppen maar toch vooral drie keer ook weer doorgaan. En ineens is het vandaag. Dat moet gevierd worden, natuurlijk. De hele maand mei staat in het teken van dit grote feest! Ik heb superveel leuke acties bedacht, en ik moet nog even zien hoe ik dat allemaal in één maand ga proppen. Maar dat komt vast wel goed!

Vandaag beginnen we in elk geval voortvarend, met deze winactie:

IFrame


Dus snel naar Facebook en Instagram, doe lekker mee!
Zorg dat je lekker aangehaakt blijft deze maand, want er volgt nog veeeeeeeel meer leuks. Wordt vervolgd!


Enne… heb je je zinnen gezet op een ander superleuk Houtmoed item: deze hele week krijg je nog 10% korting met de code followtrain19 (van die andere superleuke winactie!). Dus neus lekker rond in de shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.