Menu Sluiten

Is jouw ontwerp al klaar?

Is jouw ansichtkaartontwerp al klaar?
En? Ben je heerlijk aan het creëren? Ik zat vorige week best met mijn handen in het haar. Eén inzending had ik. Aaaaah. Denk, denk, wat gaat er mis? Vinden jullie het wel leuk? Maak ik het te moeilijk? Heb ik deze superleuke wedstrijd veel te weinig onder de aandacht gebracht? Wat zou er mis zijn??
Nu kon ik natuurlijk in paniek al tony’s-etend gaan ijsberen door de woonkamer, of ik kon gaan zoeken naar oplossingen. Vandaar dat ik het gewoon even aan jullie heb gevraagd!
Wat bleek? Veel creatieve geesten waren hartstikke lekker bezig, maar het idee was nog niet helemaal af. Of ze hadden er nog geen tijd voor gehad. Vandaar dat de inzendtermijn is verlengd, tot 17 maart aanstaande!

Volgend jaar zal ik hier beter rekening mee houden hoor, en zorg ik dat jullie meer tijd hebben voor het maken van je ontwerp. Dankjewel dus, voor je openheid en je eerlijkheid!
De hoofdprijs: jouw eigen ansichtkaart! Op 24 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Een deskundige jury kiest de leukste ontwerpen uit. In de jury? Onder andere de supercreatieve Lorèn, de winnaar van vorig jaar! Hoe geweldig leuk is dat.
De allereerste Grote Houtmoed Ontwerpwedstrijd Winnares! Met haar superleuke doe-het-zelf-boekenlegger stal zij al jullie harten. Spontaan bood zij zich aan om mee te jureren! Ik voel me vereerd èn ben er trots op dat zo’n creatieve dame in mijn jury plaats wil nemen, dus heb met liefde een ander jurylid eruit gebonjourd. Zakendoen draait tenslotte om keuzes maken 😉

Anyway! Na de keuze van de finalisten, mogen jullie allemaal gaan stemmen zodat er dit jaar wederom een winnaar uit de bus komt. Dit kan via de Vrolijke Inspirerende Post, via facebook en via instagram, tussen 18 en 23 maart.
En nog even dit. Iedereen is creatief, dat geloof ik echt. Het winnende ontwerp wordt nog in een Houtmoed Sausje gedompeld, zodat het in de stijl van de shop past. Dus mocht je zelf vinden dat je niet kan tekenen (ben ik het niet mee eens, dat snap je)? Ik wil met liefde het tekenwerk voor je doen!

Heb je de leuke inzendingen al langs zien komen? Hieronder een collage van alle leuke ideeën tot nu toe! 
Ik ben heel benieuwd naar jouw leuke idee en zie deze graag verschijnen op Facebook, Instagram of in mijn mailbox! Per post mag natuurlijk ook, maar dan word de deadline wel een beetje krapper 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.