Menu Sluiten

Kerstkaarten!

vrolijke kerstkaartjes betaalbare kerstkaarten niet te duur

Wat zijn ze leuk en wat gaan ze hard! Die vrolijke kerstkaarten zijn ontzettend leuk om te versturen èn om te krijgen. En het heerlijke is dat ze per 10 kaarten lekker betaalbaar zijn. Gemaakt van gerecycled papier! Dus heb jij nog geen kerstkaarten in huis? Kom dan gezellig bij mij shoppen! Met code ITSTHESEASON krijg je zelfs nog 10% extra korting!

kerstkaart its the season met vrolijke sneeuwpop

Illustraties

De illustraties op de kerstkaarten maak ik zelf. Deze teken ik in een app op de iPad, zodat ik ook heerlijk onderweg kan tekenen, en alle mogelijke kleuren potloden, krijtjes èn stiften bij me heb! Wat ik er ook zo fijn aan vind? Soms maak ik een foutje en dat kan ik in de app zo lekker herstellen 😉

kerstkaart zelf ontwerpen

Niet perfect

Dat betekent niet dat elke illustratie perfect is. Want ik vind sommige foutjes wel charmant. Of als je de schetslijnen nog een héél klein beetje er doorheen ziet. Daar houd ik stiekem van. Dus als je de afbeeldingen goed bekijkt, kun je m’n ‘handschrift’ heus nog wel herkennen.

kerstkaart happy little trees

Gezelligheid en humor

Alle kaarten krijgen van mij een beetje positive vibes mee. Dus ook de kerstkaarten! Dat doe ik door een grapje in de tekening te stoppen, een fijne woordgrap te maken, of bijvoorbeeld met een dikke vette knipoog naar de Happy Little Trees van Bob Ross (inclusief pocket squirrel onder de boom).

de leukste kerstkaarten vind je bij houtmoed

Mix it up!

Omdat je de kaarten per 10 stuks lekker betaalbaar in huis haalt, en met die fijne code nòg voordeliger, kun je er ook voor kiezen om de ontwerpen met elkaar te combineren. Zo stuur je je moeder bijvoorbeeld niet dezelfde kaart als je zus.

OEPS! Beetje laat?

Ben je per ongeluk een beetje laat met sturen en weet je niet zeker of de kaart voor de kerst aankomt? Dan heb ik de ideale kaart voor jou! Deze feestelijke knaller wenst iedereen een happy new year, en dat kan gelukkig een weekje langer 😉

ansichtkaart voor de feestdagen make it pop

Welke kerstkaart is jouw favoriet? En waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.