Menu Sluiten

Nog 4 weken tot kerst: snel kadootjes inpakken? Deze leuke ideeën helpen!

gezellig aftellen tot kerst zo maak je zelf een adventskalender

Wat is het toch gezellig aftellen naar kerst. Nog maar vier weken en dan is het zo ver! In eerdere blogs las je al over coronaproof gezelligheid, en hoe je zelf een adventskalender maakt. Dit keer gaan we aan de slag met snel kadootjes inpakken ~ maar dan wel hartstikke mooi! Win, win. Lees je mee?

snel kadootjes inpakken die supermooi worden!

Maar eerst: de winnaar van die prachtige digitale workshop van Viltbloemist 🙂
Dit keer trok ik het lootje van een VIP uit de hoge hoed:

Van harte gefeliciteerd Lara Hoogeveen met je prachtige prijs!

Geef je je adresgegevens en je mailadres aan mij door? Dan komt alles je kant op!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Vandaag alvast een sneakpeak van de nieuwe winactie met Anouk Böhmer! Lees gauw verder.

vier weken tot kerst - snel kadootjes inpakken leuke tips

Snel kadootjes inpakken doe je zo!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar de decembermaand is hier altijd verschrikkelijk druk! Sint, twee verjaardagen en kerst… plus de hectiek van de decemberkadootjes in de webshop: ik hou dus enorm van snel kadootjes inpakken. Maar het moet tegelijkertijd een lust voor het oog zijn! Veeleisend? Nee hoor. Deze manieren hanteer ik zelf om er een feestje van te bouwen.

Eenheid & snelheid tegelijk

Zeker onder de boom houd ik van eenheid in het pakpapier. Daarmee ziet het er feestelijk uit, zonder dat de kamer gelijk een rommeltje wordt. Als kadootjes gestapeld worden onder de boom, kies ik alleen voor inpakpapier met een snel touwtje er om heen, want dan blijft het er mooi uitzien. Strikjes en krullen worden snel platgedrukt wanneer er meerdere pakjes bijeen liggen.

snel kadootjes inpakken met een touwtje

Wil je het iets sjieker dan dat? Kies dan voor inpakpapier dat aan twee zijden mooi is. Vouw de rand om, zodat je een contrasterende lijn bovenop je pakje krijgt. Ziet er prachtig uit, en is helemaal niet zoveel werk.

Nog sneller? Zakjes en tasjes!

Nog sneller dan inpakpapier? Een kadozakje. Dit hoef je alleen maar dicht te vouwen en dan ben je al klaar 😉 Schrijf op donkere zakjes met een witte stift sierlijk de naam, of schrijf op lichte zakjes met een zwarte stift. Eenvoud, maar wel prachtig!
En wat dacht je van kadotasjes? Alleen nog een beetje vloeipapier erboven, wat vrolijk uit het tasje steekt, en klaar is kees! Deze zijn ook ieder jaar opnieuw te gebruiken, dat maakt het voor moeder natuur ook een feestje.

kado tasje snel klaar

Lintjes & stickers

Door met lint en een sticker te werken, ziet een cadeau er al snel heel prachtig uit. En het kost helemaal niet zoveel tijd. Maak een lus van mooi lint en plak dit op het kadootje met een mooie, bijpassende sticker. Zoals deze beauty’s van Anouk Böhmer!

snel kadootjes inpakken maar wel mooi met deze prachtige set

Anouk Böhmer: paper flower artist

Mocht je mij al wat langer kennen, dan weet je dat ik gek ben op de papieren bloemen van Anouk. En toen zij met deze fantastische set inpakmaterialen kwam, was ik dan ook gelijk verkocht!
Anouk vertelt een verhaal met haar bloemen, daarin voel je gewoon haar passie. Op Instagram mocht ik haar al een tijdje volgen en zag je de ontwikkeling per bloem, per blaadje, per soort. Ze maakt de meest prachtige, papieren bloemen met de hand, en creëert een wauw-effect. Met haar bloemen maakt zij de wereld ook een beetje mooier.

snel mooi inpakken met de set van Anouk Böhmer

Jouw kadootjes kunnen ook prachtig worden met het inpakpapier, de kaartjes en de stickers van Anouk! Je shopt de mooiste stationery hier… of je doet vanaf morgen mee met de winactie op Instagram en Facebook. Je kunt een set winnen met 3 vellen A3 inpakpapier, 4 kadokaartjes, 2 linten van 1 meter en 6 gladde stickers!
En die vellen inpakpapier zijn zo mooi, dat je ze wel in wilt lijsten!

Vrolijke Inspirerende Post

Een extra winkans krijg je via de Vrolijke Inspirerende Post! Meld je dus snel aan om mee te doen. Bovendien krijgen VIPs een geweldige deal in de aftelweken naar kerst… dat wil je toch niet missen?

Enne.. wil je wel snel kadootjes inpakken maar heb je de presentjes nog niet in huis? Neus gerust even rond in de Kado Gids 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.