Menu Sluiten

Roppongi in het zonnetje

roppongi

Het blijft gek, hoe we nu niet met elkaar kunnen knuffelen. Dus alle blijmakende initiatieven zijn welkom! Zoals deze Moederdag Give Away ~ weet je nog? 😉
En mocht je het vergeten zijn of gemist hebben:
Zes superleuke ondernemers brengen jou een manier om deze Moederdag, die voor iedereen zo anders zal zijn dan normaal, extra speciaal te maken. We slaan de handen ineen voor een geweldige Moederdag Give Away! Vorige week las je al over dat superleuke Paper Time. En dit keer staat de fantastische webshop Roppongi in het zonnetje.

roppongi en houtmoed een match made in heaven
Ik kan niet wachten tot de citroenbasilicum van Roppongi gaat ontkiemen!

Together we’re strong!

Roppongi: het geweldige bedrijf van Ingrid en Jet.
Deze vrolijke ondernemers verloren hun hart al aan Japan tijdens de studie Japanse Taal & Cultuur in Leiden. Nadat ze een jaar in Nagasaki woonden werd de liefde voor Japan pas echt onverwoestbaar.
Als collega’s werkten Ingrid en Jet bij de Meidi-Ya, de oudste Japanse supermarkt van Nederland (die nu helaas niet meer bestaat). Daar, tussen de schappen vol sushi, oosterse geuren en kleurrijke verpakkingen, ontkiemde de droom die wij nu kennen als Roppongi. Een supermooie webwinkel boordevol moois en lekkers uit het land van de rijzende zon.

Ben je al eens in Japan geweest en heb je (terecht!!) ontzettende heimwee? Of zou je er dolgraag nog eens naar toe gaan, maar houdt de hele coronacrisis je tegen? Dan is het fijn om te weten dat je er nu direct heen kan, lekker in je eigen huiskamer.
Roppongi is dé Japanse webshop, waar je je simpelweg in Japan waant. Gevuld met de mooiste, handige, maar ook grappige hebbedingen uit Japan. Ben jij op zoek naar vrolijke furoshiki, supermooie eetstokjes, een handige bentobox, of een prachtige Japanse theepot? Breng Ingrid en Jet dan meteen een bezoekje!

De leukste Japanse goodies vind je bij roppongi
Mijn dochter is gek op deze gave kinder-eetstokjes & houder!

Zet tijdens jouw bestelling HOUTMOED in het opmerkingenveld, en Jet en Ingrid verwennen jou met Japanse lekkernijen om heerlijk van te smullen!

snoepjes van roppongi

De spelregels van deze Moederdag Give Away

  • de actie loopt van 6 april t/m 10 mei. Vijf weken lang!
  • deelnemende webshops zijn: Paper TimeHannehavesStudio Urf en OgelHoutmoedBracelets for Men, en Roppongi
  • je krijgt een kadootje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag.
  • je ontvangt de gratis extra door het invullen van HOUTMOED bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld).
  • je mag zo vaak bestellen als je wilt! Vinden we helemaal niet erg 😉
  • bezoek ook de andere webshops voor alle unieke cadeaus bij jouw bestelling.

Dus heb jij iets gezien bij één van deze superleuke webshops, waar je al een tijdje op zit te azen? Twijfel niet langer en verras ze met een bestelling!

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.