Menu Sluiten

Wij gaan iets bijzonders doen.

plantentafeltje voor in de vensterbank of op de schouw

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Wij gaan iets bijzonders doen. Op moederdag. En met wij, bedoel ik Lara van Draad & Hout en ik: Maaike. Die winacties voor moederdag, die kennen we nu wel. Wij vonden het een keertje tijd voor wat anders! En omdat we op moederdag graag de liefde en feel good vibes die wij krijgen willen délen, gaan we iets bijzonders doen.

Een heel mooie veiling

Aanstaande zondag, op moederdag, dan gaan we van start. Met een veiling! Twee bijzondere, duurzame mini-tafeltjes voor in de vensterbank. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen bij me. Een mooi, uniek ontwerp waar ik ontzettend trots op ben. En Lara heeft dit ontwerp naar een hoger niveau getild! Zij maakte er echt mega-bijzondere eyecatchers van met een prachtig pyrografie-patroon.
Deze gaan we dus veilen.

Ook bieden? Vanaf zondag kun je los. Degene met het hoogste bod op zaterdag 16 mei om 23.00u gaat er met die prachtige vensterbankversiering vandoor. En wat het nu zo mooi maakt? De opbrengst van de veiling gaat volledig naar het Tienermoederfonds.

prachtige set van twee plantentafeltjes om zelf te maken

Het Tienermoederfonds.

Elke dag komen er 5 tienermoeders bij in Nederland! Via de gemeente zijn er soms wel voorzieningen voor jonge moeders, zoals bijzondere bijstand. Alleen, die zijn er niet overal ~ en het is ook niet altijd genoeg. Laten we duidelijk zijn: tienermoeders zijn allesbehalve zielig! Daar gaat het niet om. Ze hebben doorzettingsvermogen, zijn oplossingsgericht en creatief: allemaal hele fijne eigenschappen voor het ouderschap! Ze hebben alleen lang niet altijd een stabiele omgeving voor zichzelf en hun kind. En dàt is soms wel een probleem.

Het Tienermoederfonds steunt jonge moeders. En daar is met name geld voor nodig. Daarmee helpt het fonds bijvoorbeeld met huisvesting, maar bijvoorbeeld ook bij het kopen van de meest belangrijke babyspulletjes!
Met de volledige opbrengst van deze veiling willen Lara en ik graag ons steentje bijdragen. Zorg jij er met jouw bod voor dat wij tienermoeders óók een fantastische moederdag bezorgen?

Waar je dan op bieden mag? Dat houden we nog een beetje geheim. Maar vooruit: hier alvast een kleine sneak peek. Ik kan het niet laten 😉

sneak peek: Draad & Hout en Houtmoed organiseren iets bijzonders voor moederdag

Draad & Hout

Als jij Lara nog niet kent, zou ik echt even bij haar neuzen, in haar webshop of op instagram. Ze is één bruisend, bubbelend energiebommetje waar je hartstikke vrolijk van wordt! En ze is een beetje gek. Net als ik. Wist je trouwens dat de liefde voor handwerk (en dan vooral borduren) bij haar is aangewakkerd in het klooster?

In het WAT?

Klinkt bijzonder, toch? En als je nu supernieuwsgierig bent moet je dat verhaal maar even lezen op haar site.
Anyway! Naast borduren, is ze dus ook gek op pyrografie. Met een brandpen de prachtigste tekeningen maken, bijvoorbeeld in hout. En je raadt het al: zij heeft de mini-tafeltjes van een uniek, one-of-a-kind patroon voorzien.

Wij hopen dat jij ze net zo mooi vindt als wij, en dat je staat te trappelen om vanaf zondag deze prachtige tafeltjes te bewonderen. Bied je mee?

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.