Menu Sluiten

leuk klembord “schuin”

 6,95

Slechts 1 resterend op voorraad

Hou jij van nèt een beetje anders? Dan is dit leuke klembord met schuine kant echt iets voor jou! Het hergebruikte materiaal maakt het een extra fijn en uniek product. Dankzij de hippe bulldogclip kun je je mooiste kaarten of foto’s showen. Waar je ze ook neer wilt zetten: deze eyecatchers stelen de show.  

Je bepaalt zelf hoe je de klemborden afmaakt, want de clips klem je waar je maar wilt! Lekker  dwars op het schuine stukje, of gewoon recht. Uiteraard zijn de bordjes zowel liggend als staand te gebruiken. Zet op de schouw, op de boekenplank, in de keuken of de hal: je mooiste foto’s en leuke kaarten vallen direct op wanneer je dit super leuke klembord gebruikt!

Deze unieke, handgemaakte eyecatchers zijn gemaakt van ge-upcycled materiaal: oude ladebodems. Bevonden ze zich eerst nog dienstbaar en kalm op een onzichtbaar plekje onder in een la vol spullen: nu mogen ze in de spotlight. Het is hun tijd om te stralen! 

Dit leuke klembord is super geschikt voor kaarten en foto’s op A6 formaat. 

Eén zijde van het hergebruikte mdf (6 mm dik) is grijs gelamineerd, aan de andere zijde is het kenmerkende houtvezelpatroon zichtbaar.
Omdat deze bordjes zijn gemaakt van hergebruikt mdf, kunnen er kleine en charmante butsjes en krasjes uit een vorig leven op aanwezig zijn.

Gewicht 0,7 kg