Menu Sluiten

Kaartenhouder – rechthoek

 11,95

Deze kaartenhouder is een duurzame kanjer in je interieur! Zet jouw favoriete kaarten of foto’s in de spotlight.

  • Handgemaakt
  • Lokaal hout
  • Diverse stylingsopties
  • verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad

Jouw kaarten en foto’s stelen de show met deze houten beauty! Deze handgemaakte kaartenhouder is uniek en prachtig in eenvoud. Maarliefst vier sterke magneetjes houden elke kaart of foto stevig rechtop. Klem de magneethouder in het midden, op de hoek of op een willekeurige andere plek van je mooiste kaart, schuif er desnoods iets schuin tussen. Liggend, staand: deze schoonheid kun jij neerzetten helemaal zoals jij wilt. Zelfs kleine lijstjes van glas kun je met deze houder rechtop laten staan. Jij bepaalt!

De binnenzijde van de kaartenhouder is sindskort afgewerkt met 100% gerecycled papier. Hierdoor is de kaartenhouder extra lief voor alles wat je er tussen wilt klemmen.

Handgemaakt

De houders maak ik met de hand van blokjes die met het unieke ontwerp lasergesneden zijn uit lokaal hout. Het blanke populierenhout past perfect in elk thuis en de karakteristieke donkere rand, kenmerkend voor de lasertechniek, geeft een mooi contrast met de lichte eigen kleur van het hout.
Deze kaartenhouder is zowel een mooi en handig woonaccessoire voor interieurjunkies, als een geweldig kado voor vrienden met een nieuwe woning.En haal je de blokjes van elkaar, dan heb je twee geweldige (koelkast)magneten! Waar je ze ook gebruikt: deze eyecatchers stelen de show.

Specificaties

30 bij 60 mm, zowel liggend als staand te gebruiken
Zonder kaart ertussen is de kaartenhouder 25 mm dik
Bevat 2×2 ferriet magneten met axiale magnetisering

De magneten hebben een kracht van ongeveer 550 gram per stuk (bij neerzetten) en hebben een schuifkracht van 110 gram per stuk (mocht je ze als losse koelkastmagneten gebruiken).

Voor interieurlovers

Fotolijstjes, move over! Zet deze kaartenhouder op je bureau, in de boekenkast, op de vensterbank of hang ze aan je koelkast: je mooiste foto’s vallen direct op wanneer je deze super leuke kaartenhouder gebruikt! Uniek, handgemaakt en duurzaam.

Combineer deze leukerd met het lieve vierkante zusje voor extra stylingplezier. En wil je graag wat aan de muur hangen? Dan is de Plak & *Klak!* wellicht iets voor jou!

Gewicht 0,3 kg