Menu Sluiten

boekenlegger ‘boomer’

 4,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Een geweldig leuke boekenlegger in vier fijne kleuren! Stel je eens voor… Het was  een drukke dag en je hebt eindelijk even tijd voor jezelf. Terwijl je met wat lekkers op de bank ploft, valt je oog op dat spannende boek waar je in bezig bent. Tussen de pagina’s kijkt dit vrolijke hondje je bemoedigend aan: hier was je gebleven!
Niks zo lekker als verdwijnen in een boek. Haak deze lieve boomer van gerecycled papier met zijn voor- of achterpootjes aan de bladzijde: lief met z’n koppie uit het boek, lekker stout met z’n staart omhoog. Of leg ‘m nonchalant waar je gebleven bent, dat kan natuurlijk  ook.

Deze unieke boekenlegger is een geweldig leuk kleinigheidje voor de echte leesfanaat en hondenliefhebber! En natuurlijk ook gewoon geschikt om lekker zelf te houden.

Specificaties

100% gerecycled papier
18 cm lang
200 grams

Keuze uit vier kleuren

Wist je dat…

Deze boekenlegger ontwierp ik ooit als kadootje voor een echte boekenwurm, die een boomer als huisdier had. Daarna heb ik het product verder uitontwikkeld en dat liet ik zien op Instagram. Door alle enthousiaste reacties kwam boekenlegger boomer uiteindelijk in deze vorm in de webshop terecht.

Op basis daarvan vroeg mijn dochter om het konijntje, en nog weer later vroeg iemand of ik misschien een zebravink kon ontwerpen. Ook het katje ontstond onlangs spontaan door een gesprekje op instagram. Zo heeft elk boekenleggerontwerp zijn eigen unieke verhaal!

Gewicht 0,01 kg
Kleur van het papier

Ecru, Lichtgrijs, Oranje, Zachtroze