Menu Sluiten

10 leuke kaarten

 6,95

Set van 10 leuke kaarten, inclusief gratis verzending van de hele bestelling!

  • verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • unieke illustraties
  • ansichtkaarten met een knipoog
  • vul code ‘gratis’ in bij het afrekenen voor gratis verzenden

Op zoek naar kaarten waar je spontaan blij van wordt? Dan ben je met deze leuke kaarten set van Houtmoed in één keer klaar! Inclusief gratis verzending van je hele bestelling! Vul hiervoor code ‘gratis’ in bij het afrekenen en ‘gratis verzenden’ wordt automatisch verwerkt in je winkelmandje.

Kun je niet kiezen uit al die leukerds in de webshop? Verras jezelf dan met een pakket van 10 kaarten… je weet niet welke tien designs je krijgt! Superleuk voor avonturiers.

Verwen jezelf met de 10 leuke kaarten in dit pakket, zodat je ze lekker in huis kan hangen. Of misschien ken jij iemand die wel een gezellig kaartje (of tien) kan gebruiken?
Succes gegarandeerd: wie zo’n unieke ansichtkaart ontvangt, begint spontaan te glimlachen. Wie wil zo’n kaart nu niet op de deurmat vinden!

Het maken van de illustraties op deze vrolijke kaarten gaf mij superveel plezier – geef jij dat plezier door? Deze kaarten zijn superduper-mega-uniek en vind je dus alleen bij Houtmoed.

Specificaties

leuke kaarten, set van 10
100% gerecycled papier
300 grams
10 x 15 cm (oftewel A6-formaat)
gekleurde achterzijde met adresregels
de kleur van de achterzijde verschilt per kaart

 

Eerlijk is leuk!

De kaarten van Houtmoed worden gedrukt op 100% gerecycled papier. Wist je dat je papier zo’n 6 x kunt recyclen? Daarna worden de vezels te kort en dat is weer alleen geschikt voor wc-papier. Over wc-papier gesproken… check deze leuke kaart 😉

Psssst…

Ben je liever zelf in de lead welke kaarten je in huis haalt? Zoek dan tussen de losse designs in de categorie ansichtkaarten.

Gewicht 0,3 kg