Menu Sluiten

Printable Papieren Bloemen

 0,00

Voor de knutselaars die de lente in huis willen halen: deze printable Papieren Bloemen is precies wat je zoekt! Knip de vormen uit, rol ze op, en stop ze bij elkaar! Voor je het weet heb je een geweldig boeket papieren bloemen samengesteld.

Dit product is een printable ~ dat betekent dat je na afronding van je bestelling het product ontvangt als een pdf-bestand. Zo kun je er direct mee aan de slag!

Het pdf bestand (printable papieren bloemen) is gemaakt voor A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Of print op A3 als je juist grotere vormen wilt maken!
Je ontvangt de printable in een aparte e-mail. Heb je na een paar uur niks ontvangen? Vergeet dan vooral je spambox niet te checken!

Superleuk in de PapierKan, maar ook om een hoekje in de woonkamer te stylen, een kanootje te versieren of zelfs aan een touw om een slinger te maken.

Specificaties

Dit product is digitaal bestand, wat betekent dat je een pdf bestelt. De PDF is ontworpen in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Nadat je je bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail van waaruit je de pdf kunt openen.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de bloemen?

Je knipt de onderdelen uit, en draait de bloemen voorzichtig in elkaar. Af en toe een beetje lijm zodat het goed in elkaar blijft zitten. Hier ben je ongeveer 10 minuutjes mee zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken heb je zelf de volgende materialen nodig:
– A4 papier
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
– een beetje geduld en precisie

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Af en toe zo’n vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en *gratis* printables.