Menu Sluiten

Vaas H3 medium

 34,95

Een kunstwerkje om te zien!
Vaas H3 (als in H-tot-de-derde, want deze wil je hebben hebben hebben!) maak je helemaal zelf met de materialen in dit handige pakket. Dit prachtige design wordt lasergesneden uit lokaal, fsc-gekeurd hout.
De binnendiameter van deze superleuke vaas is groot genoeg om er een 250 ml waterflesje in te hergebruiken, zodat je verse bloemen in je vaas kunt laten stralen.

  • Verzending in 1 à 2 werkdagen
  • Uniek ontwerp om zelf te maken
  • Duurzaam en stimuleert hergebruik

Nooit meer de leukste nieuwtjes missen? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Houtmoed presenteert: Vaas H3 medium. H3 als in H tot de derde, want deze vaas wil je hebben-hebben-hebben! Deze design eyecatcher maak je helemaal zelf.
Met de bijgeleverde heldere instructie en de tube houtlijm, zet je stap voor stap deze vaas zelf in elkaar. De vaas is geweldig te combineren met de vilten bloemen van de Viltbloemist! Vind inspiratie en variatie op dit blog. Uiteraard kunnen er ook echte bloemen in, wanneer je een flesje of potje hergebruikt. Er zijn veel verschillende flesjes die in de holte van deze vaas passen, bijvoorbeeld een klein wijnflesje, een crodinoflesje, of zo’n klein plastic sapflesje van de supermarkt.

Met Vaas H3 creëer je zelf een prachtige houten blikvanger in je interieur: een industriële look met een knipoog naar de ouderwetse tinnen kan. Hoe geweldig is het om zo’n prachtige designvaas in huis te hebben? En wat nog leuker is: jij kan straks zeggen dat je deze zelf hebt gemaakt.

Maken

Met het creëren van deze vaas ben je ongeveer een half uur zoet. De heldere instructie helpt jou om de vaas te lijmen en in elkaar te schuiven. Houtlijm is uiteraard inbegrepen in dit pakket.

Deze Vaas H3 is lasergesneden uit lokaal berkenhout en straalt in ieder interieur!
Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor elke vaas een eigen unieke uitstraling krijgt. De kleur, nerven, eventueel kleine knoestjes: iedere vaas heeft zijn eigen karakter.

Specificaties

De onderdelen voor Vaas H3 medium zijn gelaserd uit 3 mm dik lokaal berken-multiplex.

Na assemblage is de vaas ca. 21,5 cm hoog.
Op het breedste punt (handvat tot tuit) is de vaas 18 cm breed.

De vaas heeft een binnen diameter van 5,4 cm. Dit is groot genoeg om er een flesje of vaasje voor echte bloemen in te kunnen zetten (hergebruik bijvoorbeeld een sapflesje van 250 ml).

Dit pakket bevat een heldere instructie, alle onderdelen om de vaas te maken en de houtlijm die je daarvoor nodig hebt. Ook krijg je er een kwastje bij om precies te kunnen werken. Het enige wat je zelf hoeft te bezitten is een beetje geduld en precisie.

Zeker weten of je het zelf kan? Lees dan eerst dit leuke blog over hoe je zelf Vaas H3 kunt maken!

Wist je dat…

Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor elke vaas een eigen unieke uitstraling krijgt. De kleur, de nerf, eventueel kleine knoestjes: iedere vaas heeft zijn eigen karakter.

Dankzij een creatieve klant werd ik er op geattendeerd: dat leuke boeket Lego Bloemen past precies in deze vaas! Zorg dan wel dat je het gewicht goed verdeelt, want het berkenhout is licht in gewicht. Hoe je ‘stabiel bloemschikt’ lees je in dit blog.

Liever een grotere maat, voor een grote wijnfles of pot? Kijk dan eens bij Vaas H3L. Of ~ als je jezelf echt een eyecatcher gunt, en je hebt de ruimte in huis ~ ga dan voor die geweldige Vaas H3 XXL.

Gewicht 0,25 kg

Andere suggesties…