Menu Sluiten

Bijzettafel Hoog

 97,00

Beschikbaar via nabestelling

Heb jij ook altijd een stapel boeken op de leuning van de bank die je eigenlijk op een handigere plek wilt leggen? Liggen de vierduizend afstandsbedieningen voor je tv, spelcomputer, bluerayspeler en je digitale zenders altijd in de weg, of zoek je nog dè tafel om jouw potplant een podium mee te geven?
Deze prachtige ‘Bijzettafel Hoog’ straalt in ieder interieur. Het unieke ontwerp is met liefde door Houtmoed bedacht en uitgewerkt. De houten delen zijn met oog voor detail lasergesneden uit Hollands hout (populier). Vakwerk tot in de puntjes!

De tafel is 40 cm hoog met een tafelblad van 35 x 35 cm. En het leukste? Je kunt hem helemaal zelf maken! Met een beetje geduld en precisie, en natuurlijk dankzij de meegeleverde houtlijm en de heldere instructie. Het ontwerp zit zo mooi in elkaar dat lijmen bijna niet nodig is, maar mocht je de tafel regelmatig verplaatsen is het wel zo makkelijk.

Bijzettafel Hoog bestaat uit vijf houten delen, gesneden uit twaalf millimeter dik Hollands populierenmultiplex. De techniek van het lasersnijden geven het ontwerp die karakteristieke donkere rand. De tafel maak je helemaal zelf in een kwartier tot een half uur. Laat de houtlijm minimaal een kwartier drogen, leg eventueel wat zwaars op het tafelblad zodat het hout goed op elkaar wordt gedrukt.
Deze prachtige bijzettafel kun je extra ‘eigen’ maken met een kleur verf die perfect past bij jouw interieur. Of wat dacht je van een blanke lak? Wel zo handig tegen kringen!

Deze unieke, prachtige bijzettafel geeft straks een heerlijke sfeer thuis. Door het onderblad kun je er zelfs nog extra spulletjes in kwijt. Dutch design van duurzaam hout ~ en helemaal door jou gemaakt!

 

Specificaties

Gemaakt van lokaal populieren multiplex (fsc gekeurd, duurzaam geteeld).
De lasersnijd-techniek geeft de rand de karakteristieke kleur.

Het hout is 12 mm dik.

Lichtgewicht, dus makkelijk verplaatsbaar.

Het tafelblad is 35 x 35 cm
De hoogte van de bijzettafel is 40 cm

 

Inhoud van het pakket:

Vijf houten delen om de tafel mee te maken
Tube watervaste houtlijm (Bison)
Penseeltje
Fijn schuurpapier
Heldere stap voor stap instructie

Wist je dat?

Het ontwerp zit zo in elkaar, dat de poten om het tafelblad heen zijn ontworpen. Tijdens het lasersnijden van het ontwerp uit hout, is er daardoor sprake van erg weinig restmateriaal. Daar wordt moeder natuur uiteraard heel blij van! En jij natuurlijk ook 🙂

Populierenhout is superlicht. Dat maakt deze tafel ideaal als bijzettafeltje voor feestjes. Je zet ‘m makkelijk even op een andere plek.

Tips!

Deze fantastische bijzettafel doet het heel gezellig in combinatie met het kleine zusje! Ook is deze ideaal te combineren met bijvoorbeeld de prachtige vilten opbergmanden. Hout en vilt zijn een match made in heaven!

Het blanke populierenhout is echt supermooi, dus na het lijmen is jouw tafel in principe klaar voor gebruik. Wil je er echter nog een extra beetje ‘jij’ in kwijt? Of ben je bang voor kringen? Beits je tafel, geef ‘m een lik verf, of zet de tafel in de lak. Zo heb je er helemaal een leven lang plezier van.

 

Gewicht 1 kg