Menu Sluiten

Bijzettafel Laag

 72,00

Beschikbaar via nabestelling

Wil jij je planten in de spotlight zetten? Zoek je nog een mooie bijzettafel voor dat éne hoekje naast de bank?
Deze unieke ‘Bijzettafel Laag’ staat te popelen om jouw interieur op te vrolijken! Het unieke ontwerp is met liefde door Houtmoed bedacht en uitgewerkt. De eenvoud èn schoonheid van het ontwerp maken het een plaatje in jouw woonkamer.

De houten onderdelen van deze lage bijzettafel zijn met oog voor detail lasergesneden uit Hollands hout (populier). Door de vorm van de poten en het tafelblad, is er heel weinig restmateriaal ~ en daarvan doet moedertje natuur een kleine happy dance. Net als jij! 😉

Bijzettafel Laag is 25 cm hoog met een tafelblad van 35 x 35 cm. En wat zo leuk is? Je kunt hem helemaal zelf maken! Met een beetje geduld en precisie zet je hem zo in elkaar ~ natuurlijk met wat hulp van de meegeleverde houtlijm en de heldere instructie.

Deze bijzettafel bestaat uit drie houten delen, lasergesneden uit twaalf millimeter dik Hollands populierenmultiplex. Deze productietechniek zorgt niet alleen voor weinig materiaalverspilling, het geeft ook het ontwerp die mooie, karakteristieke donkere rand.

De tafel maak je eenvoudig zelf in ongeveer een kwartier. Laat de houtlijm minimaal een kwartier drogen. En leg eventueel wat zwaars op het tafelblad als je zeker wilt weten of het hout goed op elkaar wordt gedrukt.
Als je wilt kun je de tafel nog schilderen in een kleur verf die perfect past bij jouw interieur, of nog afwerken met een mooie beits of een blanke lak. Handig tegen kringen! Maar het blanke hout is natuurlijk ook prachtig van zichzelf 😉

Deze prachtige bijzettafel geeft dankzij het mooie en unieke ontwerp, een beetje extra glans aan jouw interieur. Met liefde door Houtmoed ontworpen, en zorgvuldig lasergesneden uit duurzaam lokaal hout ~ maakt jouw hart ook al een sprongetje?

 

Specificaties

Gemaakt van lokaal populieren multiplex (fsc gekeurd, duurzaam geteeld).
De lasersnijd-techniek geeft de rand de karakteristieke kleur.

Lichtgewicht, dus makkelijk verplaatsbaar.

Het hout is 12 mm dik.

Het tafelblad is 35 x 35 cm
De hoogte van de bijzettafel is 25 cm

 

Inhoud van het pakket:

Drie houten delen om de tafel mee te maken
Tube watervaste houtlijm (Bison)
Penseeltje
Fijn schuurpapier
Heldere stap voor stap instructie

Wist je dat?

Het ontwerp zit slim in elkaar! Het tafelblad is ontworpen als binnenvorm van de poten tijdens het proces van lasersnijden. Daardoor is er heel erg weinig restmateriaal. Zo’n ontwerp? Daar word ik (Maaike van Houtmoed) blij van. Weinig restmateriaal? Daar wordt moeder natuur uiteraard heel blij van! En jij krijgt hopelijk vlinders in je buik van het prachtige eindresultaat 🙂

Wist je dat populierenhout superlicht is? Dat maakt deze tafel ideaal als bijzettafeltje voor feestjes.

Tips!

Deze fantastische bijzettafel doet het super in combinatie met de grote zus! Ook is het mooie hout ideaal te combineren met bijvoorbeeld de prachtige vilten onderzetters. Hout en vilt zijn een match made in heaven, en je voorkomt gelijk kringen op je nieuwe bijzettafel 😉

Het blanke populierenhout is prachtig van zichzelf, dus na het lijmen is jouw tafel klaar om te stralen. Wil je zeker zijn dat je een leven lang plezier van je tafel hebt? Maak het dan helemaal af met een blanke lak, een laagje olie of een mooie kleur verf.

Gewicht 1 kg