Menu Sluiten

Plantentafeltjes mini – set van 2

 29,00

Wat een heerlijk setje!
Deze plantentafeltjes zijn een match made in heaven. Nooit meer een rommelige plantenstekjes-hoek, dankzij dit prachtige duo. Je maakt de tafeltjes makkelijk zelf, met de watervaste houtlijm en de heldere instructie in dit DIY pakket.

  • Verzending in 1 à 2 werkdagen
  • Uniek ontwerp
  • Gemaakt van fsc-gekeurd, lokaal hout

Naast vrolijkheid in de vensterbank, ook wat blijheid in je mailbox? Word dan VIP!

Slechts 4 resterend op voorraad

Vind je de plantentafeltjes ook zo leuk, en kun je niet kiezen? Of ben je juist gek op de combinatie van de twee? Dan is deze deal echt iets voor jou! Beide plantentafeltjes samen in één pakket om zelf te maken. Want samen is zoveel leuker dan alleen 😉

Met de twee tafeltjes samen creëer je de mooiste hoekjes in jouw huis. Je stekjes en plantjes zullen staan te stralen in je vensterbank! De prachtige plantentafeltjes zijn perfect om je planten gezellig te stylen. Hoe leuk. is dat! Je maakt de tafeltjes makkelijk zelf, met de watervaste houtlijm en de heldere instructie in dit DIY pakket.

Plantentafeltje Hoog bestaat uit vijf houten delen, Plantentafeltje Laag uit drie. De houten delen zijn gesneden uit duurzaam Hollands populierenhout.
De tafeltjes maak je helemaal zelf in ongeveer een kwartiertje. Laat de houtlijm een kwartier drogen en je bent klaar om te stylen! Na 24 uur is de lijm echt uitgehard en watervast.

Dit stijlvolle, superleuke plantentafeltje geeft straks een heerlijke sfeer in jouw vensterbank. Door het onderblad kun je er zelfs nog kleine stylingitems op kwijt.Dutch design van duurzaam hout ~ en helemaal door jou gemaakt!

Specificaties

Gemaakt van lokaal populieren multiplex (fsc gekeurd, duurzaam geteeld).
De lasersnijd-techniek geeft de rand de karakteristieke kleur.

Het hout is 3 mm dik.

Het tafelblad is 8,7 x 8,7 cm
Het hoge plantentafeltje is 10 cm hoog, de lage versie 6,7 cm.

Inhoud van het pakket:

Houten delen om de tafeltjes mee te maken
Tube watervaste houtlijm (Bison)
Penseeltje
Fijn schuurpapier
Heldere stap voor stap instructie

Tips!

Deze prachtige plantentafeltjes combineren perfect met die vrolijke vilten hoezen! Heb je liever nog meer plantentafeltjes? Dan koop je er toch een extra lage variant van dit tafeltje bij? Met z’n drietjes zijn ze echt een supersetje.

Het blanke populierenhout is prachtig van zichzelf, dus na het drogen van de lijm zijn jouw tafeltjes al klaar voor gebruik. Maak je er graag iets nòg uniekers van? Beits jouw tafeltjes, schilder ze, of leef je uit met papier en modpodge!

 

Datum

Vrijdag 13 november om 10.15 uur, Zaterdag 14 november om 10.15 uur, Zondag 15 november om 10.15 uur

Andere suggesties…