Menu Sluiten

PapierKan

 9,95

De PapierKan: een superleuk vaasje en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De PapierKan staat stijlvol in elk interieur en is het leukste vaasje om zelf te maken! Zet er een leeg vitamineflesje in en pluk een gezellig bosje wilde bloemetjes uit de berm. Deze papieren vaas is ideaal voor kleine, lichte bloempjes.

De PapierKan: een superleuk vaasje en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De PapierKan staat stijlvol in elk interieur en is een waar kunstwerkje om zelf te maken! Zet er een leeg vitamineflesje in en pluk een gezellig bosje wilde bloemetjes uit de berm. Deze papieren vaas is ideaal voor kleine, lichte bloempjes.

Met de onderdelen in dit pakketje maak je een hippe, papieren versie van een ouderwetse tinnen kan. Een heerlijk relaxte en niet al te ingewikkelde bezigheid, waar je helemaal blij van wordt! Met het secuur in elkaar zetten van de PapierKan ben je ongeveer vijftien tot twintig minuten zoet. Ik heb voor jou alle onderdelen al gesneden van recycled papier: je kunt kiezen uit een aantal hippe kleuren.

Hoe maak je het?

Het pakket PapierKan bevat 2 basiscirkels, een handvat, een tuit en 8 ribben.
Het gebruikte papier is 220 grams recycled papier.

De papieren onderdelen schuif je eenvoudig zelf in elkaar. Het kan zijn dat je de inkepingen nog een klein beetje in moet knippen, dus het is handig om een schaartje gereed te hebben.
De tuit en het handvat schuif je van buitenaf in de ringen en de ribben schuif je er van binnenuit in. Zo maak je zelf de PapierKan: een superleuk vaasje voor jouw thuis!

Er is verder geen lijm, gereedschap of ingewikkelde techniek nodig. Het enige wat je hoeft te bezitten is een beetje geduld en precisie.

Uitgebreider doorlezen hoe je dit kunstwerkje maakt? Dat kan op dit blog over de PapierKan!

Afmetingen

Na assemblage is het kannetje ca. 16,5 cm hoog en op het breedste punt (handvat tot tuit) is het kannetje 13,5 cm breed.

Verkrijgbaar in 7 kleuren, namelijk: geel, groen, roze, lichtblauw, oranje, grijs en wit.

De PapierKan: een superleuk vaasje, vrolijk en stijlvol in elk interieur en gemaakt van gerecycled papier. De PapierKan is het kleine zusje van Vaas H3.

Natuurlijk is dit leuke kannetje ook prachtig te combineren met een klein maatje vilten bloemen, zoals die leukerds van de Viltbloemist.

Gewicht 0,05 kg
Kleur van het papier

Donkergroen, Helder wit, Lichtgrijs, Oranje, Vrolijk geel, Zachtblauw, Zachtroze

Andere suggesties…