Menu Sluiten

ansichtkaart “number one fan”

 0,99

Op voorraad

Briljant! Deze inzending van de Grote Houtmoed Ontwerpwedstrijd 2019 door Kris de Git.
Number one fan, een unieke ansichtkaart met het bekende Houtmoed-sausje overgoten. Houd jij van kaartjes sturen en mensen blij maken? Dan is deze ansichtkaart ‘number one fan’ echt iets voor jou!
Gegarandeerd plezier verspreiden met de kaarten van Houtmoed: tover een lach op het gezicht van de ontvanger met deze unieke ansichtkaart met een knipoog. Ook erg leuk om op te hangen in woonkamer, hal of zelfs gezellig op het toilet. 
Van wie ben jij de grootste fan? Deze persoon verdient toch zeker dit number one fan kaartje. Een leuke, positieve, originele ansichtkaart met een knipoog.

 

Specificaties

100% houtvrij, gerecycled papier
300 grams dikte
A6 formaat (10×15 cm)
Achterzijde is lila

Gerecycled Papier

Houtmoed is gek op duurzaam! Hergebruik, upcycle, recycle: niets is me te gek. De leuke kaarten van Houtmoed worden daarom gedrukt op gerecycled papier. Er hoeven dus geen nieuwe bomen gekapt te worden voor het laten maken van deze gezellige kaartjes. Zo vrolijk je niet alleen de ontvanger van de kaart op, maar ook moeder natuur! Kijk ook eens bij de andere leuke kaartjes in de webshop.

De illustraties op de leuke kaarten van Houtmoed zijn getekend door Maaike, het gezicht achter Houtmoed. Ansichtkaart Number One Fan is echter de winnaar van de Houtmoed Ontwerpwedstrijd 2019, dus het idee is dit keer van iemand anders. Niemand minder dan Kris de Git! Houtmoed goot er alleen nog even het welbekende sausje overheen.

Gewicht 0,05 kg