Menu Sluiten

Vaas OH!

 44,95

Twee vazen in één: een kunstwerk om te zien.
Vaas OH! maak je zelf met de materialen in dit handige pakket. Dit prachtige design wordt lasergesneden uit lokaal, duurzaam geteeld hout.
De binnendiameter is geschikt om er een halve-literflesje in te hergebruiken, zodat je verse bloemen in je vaas kunt laten stralen.

  • Verzending in 1 à 2 werkdagen
  • Uniek ontwerp om zelf te maken
  • Duurzaam en stimuleert hergebruik

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Daar is ze dan: Vaas OH! Wat een schoonheid. Waarom de naam O.H.? Deze bloemenvaas wil je Ook Hebben! Een design eyecatcher die op twee manieren is neer te zetten. Je creëert haar natuurlijk helemaal zelf van duurzaam, lokaal hout.
Met de bijgeleverde heldere instructie en houtlijm, zet je stap voor stap deze schoonheid in elkaar. Ze is geweldig om een plastic halve-literflesje mee van de afvalberg te redden! Zo kunnen er verse bloemen in, wanneer je een flesje of potje met een diameter van maximaal 6,5 cm hergebruikt. Er zijn veel verschillende flesjes die in de holte van deze bloemenvaas passen, dus leef je lekker uit. Uiteraard kun je Vaas OH! ook gebruiken voor droogbloemen, viltbloemen, papieren bloemen, kunstbloemen, lego-bloemen… noem maar op.

Vaas OH!: twee vazen in één

Met deze beauty creëer je zelf een prachtige berken blikvanger in je interieur: de stoere uitstraling door de lasersnijdtechniek, gecombineerd met een zachte, ronde vormgeving. En het leuke? Je kunt haar op twee manieren neerzetten. Trots met de bolling boven, of gezellig met de bolling omlaag. En wat nog leuker is: jij kan straks zeggen dat je deze bloemenvaas zelf hebt gemaakt.

Zelf creëren

Met het creëren ben je ongeveer een kwartier tot een half uur zoet. De heldere instructie helpt jou om de onderdelen op de juiste manier te lijmen en in elkaar te schuiven. Houtlijm is uiteraard inbegrepen in dit pakket, net als een kwastje om het aan te brengen.

Deze Vaas OH! is lasergesneden uit lokaal berkenhout en straalt in ieder interieur!
Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor elke bloemenvaas een eigen unieke uitstraling krijgt. De kleur, nerven, eventueel kleine knoestjes: iedere vaas heeft zijn eigen karakter.

Specificaties

De houten delen zijn lasergesneden uit lokaal en duurzaam geteeld berken-multiplex van 3 mm dik.

Na assemblage is de vaas ca. 20 cm hoog.
De buitendiameter is op het breedste punt zo’n 19 cm.

De binnendiameter is 6,5 cm.
Hierdoor is Vaas OH! geschikt voor halve liter flesjes.

Dit pakket bevat een heldere instructie, alle onderdelen om de bloemenvaas te maken en de houtlijm die je daarvoor nodig hebt. Ook krijg je er een kwastje bij om precies te kunnen werken.
Ook krijg je er een klein stukje schuurpapier bij, handig als er, ondanks de liefde die in het hout wordt gestopt, nog kleine oneffenheden inzitten.

Het enige wat je zelf hoeft te bezitten is een beetje geduld en precisie.

Wist je dat…

Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor elke vaas een eigen unieke uitstraling krijgt. De kleur, de nerf, eventueel kleine knoestjes: iedere vaas heeft zijn eigen karakter.

De naam voor deze schoonheid bedacht ik omdat haar oudere zus Vaas H3 heet. En dit spreek je uit als H-tot-de-derde, want die vaas wil je Hebben, Hebben, Hebben. En deze kanjer? Die wil je natuurlijk Ook Hebben! Vandaar de naam: Vaas OH!

Zoek je een iets frivoler ontwerp? De oudere zus is geschikt voor kleinere flesjes, en is vormgegeven met een knipoog naar de ouderwetse tinnen kan.
Liever een grotere bloemenvaas, geschikt voor een wijnfles of pot? Kijk dan eens bij Vaas H3L. Of ~ als je jezelf echt een eyecatcher gunt, en je hebt de ruimte in huis ~ ga dan voor die geweldige Vaas H3 XXL.

Gewicht 0,25 kg

Andere suggesties…