Menu Sluiten

Wandhanger Sushi

 34,50

Wandhanger Sushi vrolijkt jouw thuiswerkplek op in een fleurige kleur vilt naar keuze.

  • handgemaakt
  • upcycled
  • ideaal voor je thuiswerkplek
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Deze vilten opberger zorgt dat je thuiswerkplek heerlijk opgeruimd oogt, en brengt ook nog eens gezelligheid! Een unieke wandhanger van vilt, gemaakt van 3 mm dik, stevig, wasbaar vilt. Wand-organizer Sushi is ontstaan op veler verzoek. Hoe dat in z’n werk ging, lees je hier op mijn blog.

Kies jouw favoriete kleur uit het brede aanbod en pimp je thuiswerkplek! Steek je favoriete kaarten, belangrijke papieren of de binnenkomende post in de steekvakken in verschillende maten. De wand-organizer is ca. 25 cm breed en 37 cm hoog. Eén groot vak en twee kleinere vakken maken wandhanger Sushi geschikt voor rechtopstaande A4’tjes, ansichtkaarten, visitekaartjes en wat jij maar wilt. Zelfs een Donald Duckje past er in!

Sushi? Omdat de organizer aan de bovenkant in vorm gehouden wordt met een bamboe eetstokje dat van de afvalberg werd gered (niet gebruikt, uiteraard) kreeg deze wandhanger de naam Sushi.

Afmetingen

Breedte: 25 cm
Hoogte: ca. 37 cm

Dikte van het vilt 3 mm. Op het dikste punt is deze wandhanger 9 mm dik.

Aan de achterzijde, boven in het midden, is een lusje ingenaaid zodat je de wandhanger eenvoudig aan een haakje of spijkertje kunt hangen.

Je kunt kiezen uit diverse mooie kleuren vilt.

Fun fact

Wist je dat het lintje waarmee je deze wandhanger ophangt uit een kledingstuk is geknipt? Ook dat is upcycling! De rib bovenin de hanger is gemaakt van een bamboe eetstokje dat ook al van de afvalberg is gered.

Combineer deze mooie organizer met de handgemaakte Plak & *Klak!* kaartenhouders om een extra gezellige wand te creëren bij je thuiswerkplek.

Viltkleur

Kalmerend camel, Knallend roze, Olijf groen, Olijk Oranje, Vrolijk blauw, Warm geel, Zacht grijs, Zwart